Păr

SUCCES! Cel mai bun șampon hidratant: Nanoil Algae Micellar Shampoo

Câteva zeci de minerale prețioase, vitamine și alte componente organice, capabile să ducă îngrijirea părului la un nivel diferit – astfel poate fi descris șamponul micelar cu alge de la Nanoil. Tratamentul marin de păr şi atenţia suplimentară asupra scalpului sunt acum posibile datorită micilor micele. Descoperiţi şamponul apreciat în blogosferă drept cel mai bun şampon hidratant al anului. Nanoil Algae Micellar Shampoo este un produs într-adevăr revoluţionar care vă va îmbunătăţi rutina zilnică de înfrumusețare!

Alge în șamponul Nanoil: Cum acționează?

În prezent, știm că este posibil să îmbunătățim aspectul părului în timpul spălării. Dar cum să facem asta eficient? Alegeți puterea hidratantă a algelor, uleiurilor și substanțelor prețioase care protejează părul împotriva soarelui.

Șamponul micelar de la Nanoil îmbogățit cu alge Nori este primul pas către un păr cu aspect perfect. Obțineți un scalp curățat delicat datorită puterii micelelor care calmează și echilibrează pH-ul. Asigurați-vă că obțineți un păr puternic, hidratat și revitalizat.

Micele în șamponul Nanoil: Cum acționează?

Micelele sunt mici ”absorbante” de impurități și poluare. Sunt unele dintre cele mai eficiente substanțe de curățare incluse în produsele de înfrumusețare deoarece în afară de eliminarea toxinelor de la nivelul scalpului, acestea sunt, de asemenea, capabile să ofere hidratare părului. Cu alte cuvinte, micelele adăugate în șampon îndepărtează impuritățile din păr și, de asemenea, ameliorează, vindecă și echilibrează pH-ul scalpului.

Nanoil șampon micelar pe bază de alge

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Tip de păr dedicat

Șamponul micelar cu alge de la Nanoil este un tratament de păr extrem de delicat și profund hidratant. Deși este potrivit pentru toate tipurile de păr, Nanoil Algae Micellar Shampoo acționează cel mai bine la nivelul părului gras care are nevoie de o doză masivă de hidratare și nutriție, oferite direct din mineralele marine.

Acest șampon micelar nu doar îmbunătățește părul, dar și se concentrează asupra scalpului pentru a trata seboreea și pentru a calma iritațiile. În plus, micelele pot reda echilibrul pH-ului scalpului.

Dacă părul dumneavoastră nu poate face față umidității și devine electrizat și static extrem de rapid, dacă este lipsit de hidratare și pierde rapid apa, nu ezitați să încercați produsul Nanoil Algae Micellar Shampoo. 

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Ingrediente

  • Extract de alge Nori – algele sunt unele dintre cele mai bune substanțe complet naturale, utilizate pentru tratamentele de reparare profundă a părului. O altă proprietate a algelor este că acestea pot hrăni și proteja părul împotriva razelor UV nocive. Algele înseamnă întărire, netezime și îmbunătățirea rezistenței părului.
  • Gumă hidrolizată Tara – un ingredient unic și prețios, utilizat în îngrijirea părului, un polimer natural care creează un strat de protecție la suprafața părului, intensifică hidratarea și echilibrează secreția de sebum.
  • Ulei de ricin hirolizat – protejează și hidratează. În plus, combate căderea părului, face foliculii mai puternici, este antispectic și îmbunătățește condiția scalpului.

Care sunt beneficiile folosirii produsului Nanoil Algae Micellar Shampoo?

  • Oferă hidratare părului.
  • Protejează părul împotriva radiațiilor solare.
  • Lasă părul plin de vitalitate.
  • Curăță părul și scalpul.
  • Este delicat și redă pH-ul scalpului.
  • Netezește părul.

Vă place ideea îngrijirii părului cu alge? Obțineți rezultate mai bune combinând șamponul micelar pe bază de alge cu alte produse de îngrijire a părului lansate de Nanoil. Alegeți masca de păr cu alge și spray-ul cu alge cu formulă ușoară și proprietăți de reparare în profunzime a părului. Mai multe informații pe [nanoil.ro]. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *