Păr

Protecție profesională împotriva deteriorării termice. Spray de protecție termică| Clasament |

Este de reținut că produsele de protecție termică sunt absolut esențiale și trebuie aplicate în păr înainte de stilizarea termică. Doar astfel, temperaturile ridicate nu vor deteriora poadoaba capilară. Placa, ondulatorul sau uscătorul de păr sunt cunoscute pentru efectul nociv asupra părului,  provocând deteriorarse semnificativă, dificil de reparat de cele mai multe ori. Continuați să citiți acest articol pentru a afla ce spray-uri de protecție termică oferă efecte profesionale, pentru a putea alege produsul potrivit de protecție a părului.

Produsele de protecție termică, după cum sugerează denumirea, sunt concepute pentru a proteja părul împotriva efectului distructiv al căldurii. Atunci când este expus la temperaturi ridicate, părul are tendința de a-și pierde umiditatea, ceea ce duce rapid la un păr deshidratat, fragil și tern – dar asta nu este tot. Nici cheratina, elementul esențial din structura părului, nu poate face față căldurii. De ce? Pe scurt, temperaturile ridicate distrug legăturile de cheratină, schimbând-le permament forma. Aceasta rezultă într-un păr obosit și extrem de deteriorat.

Împiedicați deteriorarea termică

Dacă doriți să preveniți distrugerea părului din cauza temperaturilor ridicate, distribuiți uniform un produs de protecție termică pe toată lungimea părului cu câteva minute înainte de a folosi un instrument de stilizare termică. În ceea ce privește aplicarea, produsele de protecție termică sub formă de spray par a fi cel mai convenabil de folosit, permițându-vă să aplicați întotdeauna doze uniforme de produs. Spray-urile mai au un avantaj – în această formă, produsul de protecție termică poate fi aplicat atât în părul uscat, cât și în părul umed.

Ultimul sfat este următorul: Încercați să găsiți un produs de protecție termică multifuncțional care nu doar protejează, ci și oferă substanțe nutritive și hidratante, lăsând părul mai sănătos și mai puternic. Într-adevăr, astfel de produse sunt disponibile pe piață – trebuie doar să știți care sunt cele versatile. Pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită, vă prezentăm mai jos 5 produse profesionale împotriva deteriorării termice care, după părerea noastră, merită să atenție.

TOP 5 Protecție profesională împotriva deteriorării termice

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

NR. 1: Nanoil Heat Protectant Spray (200 ml / 6.76 fl. oz.)

Aceasta este alegerea noastră de top. Hidratează, hrănește și îngrijește chiar și cel mai exigent păr. În plus, acest spray crește capacitatea de stilizare a părului, facilitând crearea fără efort a unor coafuri uimitoare. Alcătuit din proteine de mătase naturală și vitamina E, Nanoil Heat Protectant Spray îngrijește toate tipurile de păr. Dar, în primul rând, aceste ingrediente formează un strat de protecție în jurul firului de păr, ofrindu-i mai mult rezistență împotriva temperaturilor ridicate de până la 220/440 grade (Celsius/Fahrenheit respectiv). Folosiți acest spray oricând doriți să vă stilizați părul cu ondulatorul, placa sau uscătorul de păr. Astfel, veți avea certitudinea că părul dumneavoastră superb nu va fi deteriorat în niciun fel. Formula ușoară a produsului Nanoil Heat Protectant Spray nu reduce volumul părului. Vestea bună este că vă puteți bucura de efecte fără cheltuieli majore.

mai multe informații: nanoil.ro

NR. 2: Balmain Paris Thermal Protection Spray (200 ml / 6.76 fl. oz.)

Balmain are în oferta sa un produs eficient care formează un scut putenic de protecție termică împotriva temperaturilor ridicate. În plus, Thermal Protection Spray lasă părul mai puternic și sigilează apa în interior, combătând astfel deshidratarea. Formula conține proteine de mătase și pantenol pentru intensificarea strălucirii și facilitarea perierii părului. Puteți folosi acest spray pe părul umed și uscat, în funcție de coafura pe care doriți să o creați într-o anumită zi. Femeile care preferă formulele fără parabeni și fără suflați, vor aprecia în mod special acest produs. În plus, nu alipește șuvițele de păr, lăsându-le în schimb strălucitoare și plăcute la atingere. Prețul este considerat de multe utilizatoare destul de ridicat, dar efectele nu dezamăgesc.

NR. 3: Elseve Dream Long Frizz Killer (100 ml / 3.4 fl. oz.)

Acum, ceva un pic diferit – un ser minunat de tip leave-in care combate electrizarea și efectul static. Formula fără silicon oferă părului rezistență împotriva temperaturilor de până la 230/450 grade (Celsius/Fahrenheit respectiv). Este potrivit chiar și pentru părul extrem de deteriorat deoarece are efect de hrănire, lăsând părul mai puțin fragil și vizibil mai neted. De aceea, Elseve Dream Long Frizz Killer este un produs eficient, facilitând perierea și stilizarea părului. În plus, acest produs de protecție termică este ușor accesibil, astfel încât poate fi găsit în aproape toate drogheriile. Asigurați-vă doar că folosiți o cantitate mică la fiecare aplicare. În caz contrar, părul poate căpăta un aspect rigid. 

NR. 4: CHI 44 Iron Guard (273 ml / 8 fl.oz.)

Dacă apreciați proteinele de mătase în formula spray-urilor, atunci CHI 44 Iron Guard poate fi alegerea ideală pentru voi. Datorită acestui ingredient, părul devine catifelat, strălucitor și mătăsos. Puteți aplica CHI 44 Iron Guard indiferent de instrumentul de stilizare termică pe care doriți să-l folosiți la un moment dat. Pulverizatorul convenabil ajută la distribuirea rapidă și fără efort a cometicului pe toată suprafața părului. Totuși, încercați să aplicați produsul cu atenție deoarece o cantitate excesivă poate alipi șuvițele. Dar, dacă folosiți spray-ul CHI 44 Iron Guard în mod corect, nu veți proteja doar vârfurile părului împotriva despicării, ci veți oferi și mai multă rezistență coafurii – acest produs acționează și ca un spray de păr! Nu-i așa că este minunat?

NR. 5: Philip B Thermal Protection Spray (60 ml / 2.02 fl. oz.)

Sunteți în căutarea unui produs care hidratează, previne despicarea și combate electrizarea și efectul static? Încercați produsul Philip B Thermal Protection Spray îmbăgățit cu extracte de plante! De fapt, are mult mai multe beneficii! Inversează deteriorarea și menține efectele tratamentului de vopsire a părului. Singurele două aspecte care pot fi neatractive sunt aroma intensă și, desigur, prețul ridicat. Dar dacă nu vă deranjează să cheltuiți ceva mai mult pe un produs de protecție termică, părul dumneavoastră va obține protecție îndelungată împotriva condițiilor atmosferice adverse (umiditate ridicată, temperaturi ridicate, vânt puternic) și deteriorării mecanice – Philip B Thermal Protection Spray ajută la descurcarea părului. Deși acest produs oferă rezultate uimitoare, cantitatea este mică, ceea ce nu vă va economisi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *