Makeup Oczy

Machiajul genelor fără cocoloașe? Rimeluri care garantează acest lucru!

Genele formează cea mai frumoasă ramă pentru ochi. De aceea acordă femeile atât de multă atenție alegerii rimelului potrivit. În același timp, multe rimeluri asigură o prestație excepțională doar în teorie. Destul de des, chiar și în timpul primei aplicări, poți observa că declarațiile producătorului au prea puțin de-a face cu realitatea. Acestea fiind spuse, ce face un rimel să fie bun și ce produse merită testate?

Care rimel îți va permite să obții rezultate spectaculoase?

Multe femei se confruntă cu aceeași problemă atunci când aleg un rimel. Adesea, după achiziție și prima aplicare, se dovedește că rimelul formează cocoloașe și face ca genele să pară rigide și uscate. În plus, multe femei nu pot evita să-și păteze pleoapele atunci când își aplică machiajul pentru gene, ceea ce, la rândul său, strică întregul efect.

Un rimel bun te ajută să eviți toate aceste probleme. Mai mult, cel mai bun rimel garantează că nicio femeie nu trebuie să își facă griji în legătură cu:

  • formarea excesivă de cocoloașe sau desprinderea rimelului de pe gene în timpul purtării;
  • „efectul ochilor de panda”, adică apariția de pete de rimel sub ochi;
  • pleoape pătate atunci când încearcă să ajungă la genele din colțurile ochilor.

În mod sigur multe femei sunt în căutarea unui astfel de rimel. Cu toate acestea, oare chiar există?

TOP 4 rimeluri care se dovedesc a fi cele mai de încredere!

Da, mascara care îndeplinește toate cerințele femeii de azi există. Însă, trebuie să știi cum să găsești aceste produse în labirintul de alte produse, iar asta poate fi o sarcină dificilă.

Tocmai din acest motiv, prezentăm TOP 4 produse cărora femeile ar trebui să le acorde mai multă atenție. E timpul să le descoperi mai bine!

1. Mascara Nanolash

Un rimel bun

Mascara Nanolash ocupă prima poziție pe listă. Cu siguranță, multe femei sunt deja familiarizate cu acest produs, întrucât a devenit foarte popular încă de la prima apariție pe piață.

Rimelul Nanolash este un produs de calitate premium. Cel mai important lucru este că acest rimel nu se desprinde și nu se aglomerează pe gene. Asta înseamnă că utilizatoarele nu trebuie să își facă griji cu privire la „efectul de ochi de panda”. În plus, rimelul Nanolash vine cu o perie de forma perfectă, fabricată din silicon. Grație periei, separarea precisă a genelor este posibilă.

Un alt aspect important este faptul că mascara Nanolash vine în două versiuni:

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara este, de asemenea, unul dintre cele mai populare și mai bune produse de machiaj pentru gene. Pentru început, rimelul are proprietăți de alungire și îngroșare și îți permite să obții rezultate satisfăcătoare.

Lashcode Mascara este un produs cu o rezistență foarte îndelungată. Nu se desprinde de pe gene și nu se fărâmițează pe parcursul zilei. Peria rimelului Lashcode are forma optimă și ajunge cu ușurință chiar și la cele mai scurte gene situate în colțurile ochilor. Persoanele care au testat deja acest rimel au fost mulțumite de performanțele sale.

3. Isadora Flashing Volume Mascara

Isadora Flashing Volume Mascara este menită în primul rând să dea grosime genelor și să le ofere mult mai mult volum. Este un produs destul de popular care merită și el atenție.

Trebuie știut că Isadora Flashing Volume Mascara este un rimel cu o bună rezistență. Nu se șterge în timpul zilei și nici nu se descuamează. Singura problemă în cazul său ar putea fi atunci când rimelul este expus la umezeală, lucru care duce la pătare într-o oarecare măsură. Totodată, utilizatoarele atrag atenția asupra faptului că și peria este oarecum problematică. Aceasta are peri rigizi și este și extrem de scurtă. Prin urmare, asta înseamnă că atunci când încerci să ajungi la genele scurte poți sfârși prin a-ți murdări pleoapele.

4. Max Factor 2000 Calorie Mascara

Max Factor 2000 Calorie este un rimel de drogherie popular. Se presupune că nu doar alungește, ci și îngroașă semnificativ genele. Cu toate acestea, multe femei remarcă faptul că un efect satisfăcător poate fi obținut doar după aplicarea a două straturi de rimel. Totuși, utilizatoarele nu au obiecții majore în ceea ce privește peria, care este destul de bine realizată și îți permite să stilizezi genele fără cocoloașe.

Rezistența rimelului se dovedește a fi însă o mare problemă. Utilizatoarele declară că au experimentat desprinderea rimelului de pe gene la doar câteva ore de la prima aplicare. Totodată, nu au reușit să evite „efectul de ochi de panda” în zilele ploioase.

Rezumat al comparațiilor între rimeluri

Cel mai bun rimel ar trebui să răspundă așteptărilor femeilor moderne. În prezent, reiese că mascara Nanolash este cea mai bună opțiune, deoarece a eclipsat fără dubii concurența.

Ar trebui să reții că rimelul potrivit poate face ca machiajul genelor să fie o adevărată plăcere și îți permite să obții rezultatele dorite. Tocmai de aceea, este foarte important să iei decizia corectă.