Frumusețe Produse noi

Kit-uri de Lifting și Laminare a Genelor – Clasamentul Celor Mai Bune Seturi Pentru Utilizarea la Domiciliu

Genele joacă un rol foarte important în aspectul fiecăruia. Genele frumoase, condiționate și curbate scot perfect în evidență ochii și le evidențiază profunzimea. Pentru a vă bucura de aceste efecte pe genele naturale, ar trebui să optați pentru ridicarea și laminarea lor. Ce presupun acestea? Cât durează laminarea genelor și cum se realizează acasă? Iată care sunt cele mai bune kit-uri de lifting pentru gene.

Ridicarea și laminarea genelor – ce sunt acestea? Cum să le efectuați la domiciliu?

Tratamentele de ridicare și laminare a genelor sunt din ce în ce mai populare în saloanele de frumusețe. Aceste tratamente presupun curbarea și ridicarea genelor naturale și, în același timp, hrănirea lor. Ele erau cunoscute anterior sub denumirea de permanent de gene.

Un lash lift presupune ridicarea și curbarea genelor naturale cât mai mult posibil, fără a folosi un ondulator de gene. Aceasta este o alternativă potrivită având în vedere faptul că nu există un pericol atât de mare de a deteriora genele. Ce se folosește în acest scop? Pentru ridicarea genelor se folosesc produse speciale care pătrund în structura firului de păr, făcându-l mai susceptibil la curbare, iar apoi fixează efectul. Pentru a modela corect genele, se folosesc tije de silicon.

Ce este laminarea genelor? Acest tratament vă permite să hrăniți suplimentar genele, să umpleți golurile și să le îngroșați vizual. Totul datorită aplicării ingredientelor nutritive, dintre care cea mai importantă este cheratina.

Cele mai bune kit-uri de lifting al genelor – evaluare a 7 seturi pentru uz casnic

Ridicarea genelor la domiciliu este un proces mult mai simplu decât pare la prima vedere. Chiar și pentru amatorii totali. Mai ales, dacă alegeți kit-ul de laminare a genelor potrivit. Clasamentul dezvăluie șapte sugestii care funcționează perfect în acest scop. Unele dintre seturile prezentate sunt alegeri pe care chiar și esteticienii profesioniști le vor aprecia.

1. Kit de ridicare și laminare a genelor Nanolash

Seturi pentru lifting si laminare gene

Un kit profesional de laminare a genelor cu un conținut cuprinzător, formule bogate și un preț rezonabil. Kit-ul Lash Lift de la Nanolash s-a clasat pe primul loc dintr-un motiv întemeiat. Acest kit este un produs complet. Conține toate produsele și accesoriile necesare. Datorită conținutului setului, puteți efectua până la 10 aplicații complete.

Ce conține kit-ul Lash Lift Kit de la Nanolash? Producătorul oferă câte 10 pachete de câte un activator, un neutralizator și un booster de cheratină. În total sunt 30 de pliculețe. În plus, acesta pune la dispoziție și 3 piepteni pentru gene și 3 perechi de tije de silicon de diferite dimensiuni. Ele sunt reutilizabile și pot fi tăiate la lățimea dorită în funcție de necesități.

Formulele produselor incluse în kit sunt, de asemenea, demne de remarcat. Acestea conțin, în primul rând, cheratină hidrolizată și lanolină – datorită acestora, genele sunt într-o stare excelentă după laminare, sunt refăcute și sunt protejate de evaporarea apei. Produsele includ, de asemenea, ulei de măsline, ulei de avocado și uleiuri din semințe de struguri, nucă de cocos și abisinian. Mătasea, arginina și pantenolul asigură, de asemenea, moliciune, strălucire și volum genelor.

2. Kitul de ridicare a genelor Fleeky Lashlift

Kitul de ridicare a genelor de la Fleeky vine într-un ambalaj roz și este, de asemenea, o alegere bună pentru uz personal. Acesta conține produsele necesare și accesoriile utile în timpul aplicării. Despre ce accesorii este vorba? Primești două perechi de tije de silicon, adeziv, două perii pentru gene, patru bețișoare de aplicare și doi piepteni. Toate acestea vin la un preț destul de atractiv. Totuși, acest lucru se datorează în mare parte faptului că setul permite doar 2-4 aplicări. Dacă doriți să efectuați mai multe laminări, trebuie să alegeți o versiune mai scumpă și mai mare, care asigură între 5 și 10 aplicații.

3. Kit de ridicare a genelor Thuya

Un set substanțial ce va funcționa bine nu doar pentru gene. Produsul marca Thuya vă permite să aveți grijă de genele delicate și de sprâncenele indisciplinate în același timp. Acest lucru este posibil datorită faptului că acidul tioglicolic este ingredientul principal al gelului Thuya.

Setul de la Thuya este format din 3 flacoane de 15 ml – adeziv, gel permanent și neutralizator. În plus, producătorul oferă o pereche de tije de silicon și un bețișor din lemn. În urma laminării, puteți miza pe gene mai întunecate, hrănite, ridicate și curbate timp de până la 8 săptămâni.

4. Kit de ridicare a genelor MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

O selecție considerabilă de accesorii și formule bogate în substanțe nutritive. Kit-ul de la brandul Miya Lash poate fi o alegere excelentă atunci când vine vorba de începerea aventurii de lifting și laminare a genelor DIY. Această opțiune include o mulțime de accesorii diferite care vă ajută de minune la prima laminare a genelor.

Setul dat conține produse bogate în cheratină și alte ingrediente hrănitoare. Ca urmare, în urma procedurii, genele devin hrănite în mod corespunzător. Acestea sunt mai moi și capătă strălucire și rezistență la rupere. În plus, bineînțeles, genele impresionează prin curbura și ridicarea lor, care durează doar până la 6 săptămâni.

5. Kit pentru laminarea sprâncenelor și ridicarea genelor Protein Reconstruction System Zola

Un kit extrem de simplu pentru laminarea genelor la domiciliu. Brow&Lash Reconstruction System este un set diferit de oricare altul din această selecție. Producătorul a renunțat complet la abordarea tradițională a ridicării și laminării genelor, întâlnită în saloanele de frumusețe, optând în schimb pentru simplitate. Setul nu include nici un accesoriu. Nu vine cu nici o pensulă, adeziv sau tijă de silicon, deoarece acestea sunt inutile în acest caz. Ce primiți în schimb?

Sistemul Brow&Lash Reconstruction oferă un lifting al genelor în doar 3 pași rapizi. Există un flacon cu un produs diferit pentru fiecare dintre ele. Pentru a face procesul mai ușor, produsele sunt etichetate cu un număr care corespunde pasului corect al ridicării și laminării. În timpul procesului de styling, se folosesc secvențial Protein Strong Lifting, Protein Fixer și Protein Care.

Totuși, acest kit de laminare a genelor nu oferă rezultate la fel de intense ca celelalte. Totul pentru că produsele sunt aplicate exact ca și rimelul – folosind o perie, fără a curba genele. Cu toate acestea, este o opțiune interesantă pentru femeile care caută cea mai simplă soluție pentru a-și îmbunătăți aspectul.

6. Elleebana Lash Lift – kit începător pentru ridicarea genelor

O alegere excelentă pentru esteticienii profesioniști care pretind la calitate și la un număr mare de aplicații fezabile. Kit-ul Elleebana Lash Lift va fi ideal pentru femeile care se ocupă în mod profesional de tratamentele pentru gene. Cu ajutorul acestui set, puteți efectua până la 60 de aplicații.

Este vorba de un kit foarte extins, care, pe lângă produse, include tije de silicon, un aplicator metalic, precum și o spumă de îndepărtare și o perie. De asemenea, producătorul nu a uitat de manualul de instrucțiuni ilustrat.

Că tot vorbim despre kit-ul mărcii Elleebana, merită menționat faptul că numărul de aplicații la domiciliu va fi mai aproape de 15. De ce? Deoarece producătorul oferă 15 perechi de pliculețe de activator și 15 de neutralizator. Cu ajutorul lor, puteți efectua 4 aplicații, dar acestea trebuie efectuate la intervale scurte de timp. Prin urmare, acest lucru este mult mai rentabil pentru utilizarea profesională.

În plus, acest kit este însoțit de un preț destul de ridicat. Lucrul respectiv poate fi o problemă pentru multe femei, ceea ce face ca acesta să fie mai degrabă o alegere pentru esteticienii profesioniști, care pot profita din plin de capacitățile acestui set.

7. RefectoCil Eyelash Lift

Un kit de ridicare a genelor la domiciliu care oferă rezultate în doar 13 minute. Produsul RefectoCil se evidențiază pozitiv în ceea ce privește timpul de laminare. Mai puțin de un sfert de oră chiar constituie o mare diferență față de celelalte seturi. Desigur, timpul de aplicare trebuie să includă timpul necesar pentru aplicarea produselor și pregătirea pentru tratamentul de ridicare a genelor.

Atunci când cumpărați acest set, primiți într-o singură cutie tot ce aveți nevoie pentru lash lift și laminare. Setul RefectoCil Eyelash Lift este suficient pentru 36 de aplicații.

Întregul conținut al setului vine într-o geantă de make-up elegantă. Înăuntru, puteți găsi formula Lashperm, neutralizatorul, adezivul, dispozitivul de ridicare a genelor, precum și două mini boluri cosmetice și două pensule. Alegând acest kit, vă puteți baza pe rezultate care durează până la 6 săptămâni.

Ridicarea genelor pas cu pas – stilizare simplă la domiciliu

Ridicarea și laminarea genelor poate fi realizată cu ușurință acasă, cu ajutorul kit-ului potrivit. Cum anume se face? Iată un tutorial pas cu pas despre cum se realizează ridicarea și laminarea genelor. Rezultatele vor fi cu siguranță uimitoare.

Merită să rețineți că laminarea genelor va merge mult mai ușor dacă pregătiți toate produsele împreună cu șamponul pentru gene și sprâncene sau cu demachiantul fără ulei. Curățați bine pleoapele și genele. Selectați dimensiunea potrivită a tijelor de silicon, în funcție de mărimea ochiului, de lungimea genelor dumneavoastră, precum și de curbura dorită. Aplicați-le pe pleoape și acoperiți-le cu adeziv. Genele trebuie să fie pieptănate pe tije, separând cu grijă fiecare geană.

Unul câte unul, aplicați produsele din kit, respectând recomandările producătorului și timpul de aplicare specificat în manualul de instrucțiuni. După ce ați folosit toate produsele (de regulă sunt 2-3 în set), este suficient doar să îndepărtați tijele de silicon.