Frumusețe Produse noi

Sprâncene frumoase şi dese? Doar cu serul Nanobrow!

Frumuseţea nu vine de nicăieri. Dacă visaţi la sprâncene groase, care să aibă un aspect frumos chiar şi fără machiaj, îngrijiţi-le. Serul Nanobrow îndeseşte şi întunecă nuanţa sprâncenelor, hrănind, regenerând şi întărind firele de păr de la interior.

Sprâncenele sunt cele care oferă chipului un caracter special. Acestea încadrează perfect chipul – nu este nicio mirare că dorim să le accentuăm. Sprâncenele întunecate, dese şi expresive nu reprezintă ceva nou. Acestea erau la modă acum câteva secole, deşi peste ani, au trecut printr-o serie de metamorfoze spectaculare. Cum s-au schimbat tendinţele privind forma sprâncenelor de-a lungul anilor?

Sprâncene frumoase. Cum arătau în trecut?

În anii 1920, erau la modă sprâncenele extrem de subţiri care ofereau chipului un aspect melancolic. Doar 20 de ani mai târziu, sprâncenele naturale, mai luminoase şi mai delicate, inspirate de Prinţesa de Monaco, Grace Kelly, au devenit populare. În anii 1950, cele mai populare au fost sprâncenele accentuate ale lui Marilyn Monroe. Următorii ani au adus alternativ, sprâncene complet rase şi desenate, groase şi stufoase sau subţiri şi închise la culoare.

Ce este la modă astăzi? Ne inspirăm din ideile deceniilor trecute şi, astfel, ne concentrăm pe sprâncenele naturale, dar nu foarte întunecate. Totuşi, dorim ca acestea să fie perfecte ca formă şi ţinute sub control. Acest aspect poate fi obţinut printr-o îngrijire adecvată.

De ce ar trebui să folosiţi seruri de sprâncene?

Utilizarea regulată a balsamurilor de sprâncene vă permite să menţineţi sub control sprâncenele. Este mai uşor să modellăm firele de păr sănătoase, elastice, puternice, dese şi lungi. Un balsam de sprâncene cu compoziţie eficientă – precum Nanobrow – poate schimba radical aspectul sprâncenelor. În mai bine! În doar câteva săptămâni.

Nanobrow – proprietăţi şi acţiune

Utilizarea regulată a serului Nanobrow este cea mai bună metodă de înfrumuseţare a sprâncenelor. Cum acţionează? Substanţele nutritive din compoziţia serului pătrund prin piele direct la nivelul micilor bulbi de păr, astfel încât, fiecare aplicare îi întăreşe. Efectele pozitive şi rapide ale serului Nanobrow pot fi observate după 2-3 săptămâni de utilizare.

Care sunt efectele serului Nanobrow?

 • Întăreşte sprâncenele şi inhibă căderea acestora.
 • Accelerează procesul de creştere a noi fire de păr.
 • Îndeseşte firele de păr de la rădăcină.
 • Întunecă nuanţa sprâncenelor.
 • Îmbunătăţeşte forma arcului sprâncenelor.
 • Facilitează modelarea sprâncenelor.

Doi paşi pentru a obţine sprâncene frumoase

Multe femei cred că singura modalitate de a obţine sprâncene frumoase este de a opta pentru machiajul permanent. Nu avem nevoie de ajutorul unui artist de machiaj permanent al sprâncenelor dacă acestea sunt sănătoase, puternice şi frumoase. Alimentaţia este primul pas către sprâncene frumoase. Al doilea implică modelarea adecvată a sprâncenelor cu penseta sau ceară. Calea către sprâncene frumoase este simplă, cu atât mai mult cu cât aplicarea serului Nanobrow nu ridică probleme.

Cum se utilizează serul Nanobrow?

 1. Îndepărtarea machiajului. Machiajul trebuie îndepărtat cu atenţie înainte de aplicarea serului, deoarece acesta poate împiedica absorbţia ingredientelor de îngrijire. De aceea, este absolut necesară curăţarea şi uscarea pielii înainte de procedură.
 2. Aplicarea. Balsamul Nanobrow poate fi aplicat cu uşurinţă datorită aplicatorului moale. Două mişcări simple şi serul omogen este aplicat la nivelul sprâncenelor unde este absorbit şi… începe să acţioneze!

Un produs ideal pentru… dumneavoastră!

Dacă aveţi sprâncene subţiri, rare şi fragile, care cad în exces, este timpul pentru o schimbare. Nanobrow va acţiona bine la nivelul sprâncenelor pensate excesiv şi deteriorate de soare sau alţi factori. Serul regenerează, întăreşte şi reconstruieşte atunci când firele de păr nu au un aspect corespunzător.

Acesta este, cu siguranţă, cel mai bun ser de sprâncene pe care îl puteţi avea!

19 Comentarii “Sprâncene frumoase şi dese? Doar cu serul Nanobrow!”

 1. Georgeta

  Ofera sprancenelor grosimea perfectă!

  Răspunde
 2. Cătălina39

  Nanobrow este cel mai bun pentru creșterea si intarirea sprâncebelor, imi place!

  Răspunde
 3. Maria

  Am folosit Rebitabrow, nu a avut niciun efect… mă întreb dacă Nanobrow este mai bun?

  Răspunde
 4. alternativă

  Există și alte seruri la fel de eficiente ca Nanobrow. Este un produs pe care trebuie să-l ai 😀

  Răspunde
 5. Mioara

  Un produs super, efecterapide, preț bun și livrare rapidă, sunt plăcut surprinsă de acest ser!

  Răspunde
 6. Stela

  ce compoziție are…?

  Răspunde
 7. Macademia

  Pot confirma eficiența 100%!!!!!

  Răspunde
 8. vecina

  Știți care este adevărul? Totul depinde de problema cu care vă confruntați la nivelul sprâncenelor. Cu cât problema este mai mare, cu atât mai mult durează tratamentul. Nu înseamnă că Nanobrow nu acționează – acționează, dar dacă la mine au fost nevoie de 2 săptămâni, la prietena mea a fost de două ori mai mult pentru că sprâncenele ei erau mai deteriorate decât ale mele.

  Răspunde
 9. #iubescsprâncenele

  Efecte extrem de rapide, un produs miraculos la un pret bun, eficient si special. M-a convins cu compozitia sa bogata si opiniile pozitive.

  Răspunde
 10. Georgiana

  CE INGREDIENTE INCREDIBILE și datorită acestora serul are o ACȚIUNE INCREDIBILĂ, sprâncenele mele sunt mai dese

  Răspunde
 11. Dra Lili

  Îmi puteți spune de unde pot cumpăra acest ser la cel mai bun preț?

  Răspunde
 12. Camelia Matei

  Am avut întotdeauna complexe din cauza sprâncenelor mele urâte, subțiri și asimetrice, care nu creșteau. Datorită serului Nanobrow, sprâncenele mele au început să crească mai dese și au devenit mai puternice, în sfârșit, ceva bun pentru ele și arăt din nou ca o ființă umană 😉

  Răspunde
 13. Adina D.

  Sprâncenele mele nu sunt așa frumoase. Abia aștept să încerc ceva nou pentru a-mi îndesi sprâncenele 🙂

  Răspunde
 14. ochi frumoși

  O compoziție foarte promițătoare. Extractele de soia, grâu și scullapul sunt așa-nimitele baicapili și acționează minunat pentru creșterea părului, așa că merită încercat.

  Răspunde
 15. ramona

  Se absoarbe foarte bine. Este un ser cu formula usoara care dureaza mult. Am inceput sa-l folosesc cam acum 2 saptamani , asa ca nu pot spune foarte multe despre efectele sale.

  Răspunde
 16. Paula Pintea

  Suna foarte bine. L-am cumparat si am primit pachetul in 2 zile. Acum abia astept sa-l testez! 🙂

  Răspunde
 17. ștrumfița

  Cât costă serul Nanobrow?

  Răspunde
 18. Pisu3

  Este bine că există, în sfârșit, un ser cu o compoziție atât de bună și eficientă, Nanobrow merită un oscar pentru îngrijirea frumuseții! 😀

  Răspunde
 19. Amorezata

  Imi iubesc sprancenele dupa tratamentul cu Nanobrow!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *