Frumusețe

AHA Acid glicolic

Tratamentul cu AHA a devenit extrem de popular datorită proprietăților uimitoare ale acidului glicolic folosit în acest proces. Acidul Glicolic este un exfoliator al pielii chimic. Porii din zona nasului pot fi ușor înfundați. Exfolierea suprafeței pielii trimite un semn în creșterea ratei pielii, care ajută la prevenirea obstrucționării.

Există două tipuri de exfolieri: mecanică si chimică. Prima metodă presupune casarea fizică a stratului superior al pielii dermei. Acest tip de eliminare a celulelor moarte ale pielii pot irita usor pielea si intensifica inflamatia. Exfolierea chimică, pe de altă parte, ce necesită acidului punerea pe piele oferă o exfoliere superioară și fără pic de iritare.

AHA Efect (1)

Acidul glicolic este exfoliantul chimic cel mai utilizat pe scară largă, datorită eficienței sale. Acesta este disponibil în magazine și farmacii în concentrații de până la 10%. Pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să luați un produs care conține cel puțin 8% acid.

AHAAHA este un tratament, care este perfect pentru pacientii ocupați care vor să-și improspateze si lumineze tenul lor, dar fără prea mult repaus. Acesta este perfect pentru pielea care este uscată și blocat de prea mult soare sau care este predispusă la eruptii. După curățare, acidul alfa glicolic acid salicilic sunt aplicate pe piele. Stratul superior al dermei este exfoliata ușor și pielea nouă, curată și strălucitoare este expusă de desubt. Peeling-ul la lumină ajută la netezirea și reduce liniile fine, ridurile si decolorarea. Ea pătrunde adânc în pori pentru a dizolva plăgile acneei. Puteți simți senzația de furnicături, acesta este semnul că acidul de fructe chiar functioneaza.

Imediat după sesiunea de AHA, pielea va arata mai întinerită, de culoare roz, și în stare proaspătă. Întregul tratament nu ar trebui să ia mai mult de 30 de minute. Este important să păstrați pielea protejata de soare, pentru a evita arsurile solare. Dacă doriți să arătați grozav în timpul marelui eveniment din viata ta, asigurați-vă că aveți tratamentul AHA făcut cu câteva săptămâni mai devreme. Pielea ta va arata radiantă și strălucitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *