Produse noi

Seduce cu Noile Gene cu ajutorul balsamului pentru gene Nanolash

Ai visat vreodată la gene groase și lungi? Dacă răspunsul este da, ar trebui să te oprești din visat, fiindcă datorită serului Nanolash, visul devine realitate. Producătorul din Statele Unite a creat o formulă inovatoare care stimulează creșterea genelor într-un mod sigur și sănătos.

Produsul, bine cunoscut în America de Nord, este lansat și în Europa. Nanolash a fost inventat cu scopul de a ajuta toate femeile care se confruntă cu gene mici și pentru cele care caută o alternativă sănătoasă pentru a da jos extensiile de gene sau genele false.

8b-900x506

Această formulă, bogată în biotină tripeptidă și panteon, face serul mult mai eficient. Pielea sensibilă a ochiului este și ea luată în îngrijire datorită uleiurilor esențiale ale florii de portocal amare. Acest ingredient, împreună cu celelalte, penetrează straturile adânci ale pielii și rădăcinile genelor oferindu-le hrănirea și hidratarea optimă. În plus, Nanolash face genele să fie mai întunecate și le acoperă cu un strat protector rezultând în gene care cad mai puțin sau care să se deterioreze.

Primele rezultate se observă doar după 15 zile de la utilizarea pe timp de noapte. Cele mai bun rezultate vor fi observate în mai puțin de 1-2 luni utilizând seul. Recreșterea și reconstruirea genelor nu se întâmplă după noapte deci răbdarea și consistența sunt esențiale pentru a finaliza tratamentul cu succes. După 3 luni, este recomandat să aplicați Intensificatorul de două sau de trei ori pe săptămână pentru a menține efectul de gene lungi.

nanolash23243323Utilizarea serului este complet sigură. A fost testat oftalmologic și aprobat clinic de laboratoarele independente. Nu sunt efecte adverse înregistrate, deci chiar dacă ai o piele sensibilă poți aplica Nanolash fără a cauza roșeață sau mâncărimi. În plus, balsamul este sigur pentru cei ce poartă lentile de contact, extensii de gene sau machiaj permanent.

Eficiența lui Nanolash a fost confirmată de zeci de studii și opinii ale testerilor din lumea aceasta. Poți fi una dintre acele femei care sunt mândre cu genele lor. 179RON este un preț în prostie pentru produsul care vă va ajuta să vă îndrăgostiți de gene uimitoare.

17 Comentarii “Seduce cu Noile Gene cu ajutorul balsamului pentru gene Nanolash”

 1. Elsa

  Un ser minunat! Multe persoane m-au întrebat dacă port extensii sau dacă sunt genele mele naturale 😀

  Răspunde
 2. Casandra

  Îl folosesc cu regularitate de trei săptămâni şi diferenţa este incredibilă! genele mele sunt mai lungi şi mai întunecate. Abia aştept să văd cum vor arăta după o lună de tratament! :))

  Răspunde
 3. Roberta

  Nu mi-a făcut genele mai închise la culoare, dar sunt mult mai lungi şi mai puternice

  Răspunde
 4. Ani

  Am auzit de acest ser şi când termin tratamentul cu revitalash, am de gând să îl încerc. Până acum, efectele acestui ser nu sunt satisfăcătoare

  Răspunde
 5. claudia_d

  Am încercat destul de multe seruri până acum şi totuşi serul nanolash pare a fi cel mai bun

  Răspunde
 6. Iulia

  L-am folosit şi eu în trecut! Ţin minte că am fost surprinsă că un ser de gene este capabil de aşa minuni asupra genelor!

  Răspunde
 7. Antonia

  nimic special pentru mine, costă mult, aşa că trebuie să ofere rezultate bune

  Răspunde
 8. Ava

  L-am cumpărat influenţată de părerile pozitive citite şi am fost surprinsă plăcut de efectele sale incredibile! Îl recomand din inimă!

  Răspunde
 9. Mirela

  Am început să aplic ulei de ricin, dar nu am observat nicio schimbare, cred că voi comanda acest ser

  Răspunde
 10. Monica

  L-am cumpărat şi îl ador! O sticlă atât de mică, dar atât de eficientă! Şi RENTABILĂ!

  Răspunde
 11. Florina

  un pic cam costisitor ;/

  Răspunde
 12. Nadia

  esteticina mea îl foloseşte şi genele ei sunt incredibile! atât de lungi şi de frumoase

  Răspunde
 13. anonim

  Mă va ajuta să obţin sprâncene mai groase? L-a încercat cineva pentru asta?

  Răspunde
 14. Maria

  orice gen de gene poate fi folosit şi pentru sprâncene

  Răspunde
 15. Elisabeta

  Aplic nanolash atât la nivelul genelor, cât şi al sprâncenelor! Am observat deja că mi-au crescut noi fire de păr :))

  Răspunde
 16. Daniela

  Cu siguranţă, îl voi încerca

  Răspunde
 17. Mellita

  Este minunat deoarece nu irită pielea pleoapelor ca toate celelalte seruri

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *