Corp & Suflet Produse noi

Ghasel Maltese Honey Body Cream – o porție zilnică de vitamine pentru pielea dumneavoastră

Acest produs impresionant regenerează, hidratează și readuce o strălucire frumoasă pielii obosite – Ghasel Maltese Honey Body Cream uimește întreaga lume prin compoziția sa naturală și numărul mare de minerale.

Invenția lui Ghasel este bogată în vitamina E și B12, precum și în substanțe active din plante. Elimină efectul de uscăciune, lăsând pielea hidratată întreaga zi. Este nevoie să se aplice doar o cantitate mică de cremă pe pielea curată și uscată, pentru a vedea rezultatele uimitoare ale pielii profund hidratate chiar și după prima utilizare!

Hrăniți-vă pielea cu mierea malteză de cea mai bună calitate. Compoziția din care este alcătuită Ghasel Maltese Honey Body Cream a fost atent selectată și constă doar în ingrediente vegetale de înaltă calitate. Un produs bogat în aceste componente valoroase are calități de regenerare și fermitate, care sunt eficiente chiar și pentru pielea deteriorată.

loțiune de corp cu miere

Ghasel Maltese Honey Body Cream se absoarbe foarte repede și nu lasă un strat unsuros sau neplăcut pe piele. Aceasta a fost concepută pentru orice tip de piele și este recomandată în special pentru pielea matură și uscată. Crema cu miere accelerează regenerarea, fermitatea și netezește pielea, reducând ridurile și eliminând celulita.

Printre intredientele sale naturale se numără: mierea de cimbru, untul de shea, uleiul de avocado, extractul de gălbenele, extractul de rădăcină de nalbă mare, extractul de castan de cal, glicerina vegetală.

 • Mierea de cimbru – hidratează foarte bine pielea uscată datorită conținutului de glucoză și fructoză
 • Untul de shea – unge pielea și ajută la reținerea apei în stratul de epidermă, creând ocluziune la suprafață
 • Uleiul de avocado – adaugă strălucire și netezime pielii; datorită biocompatibilității sale cu pielea, acesta întărește „cimentul intercelular”
 • Extractul de gălbenele – reduce iritația, arsurile solare și usturimea de după epilare
 • Extractul de rădăcină de nalbă mare – are proprietăți antibacteriene, antiiinflamatoare și calmante
 • Extractul de castan de cal – îmbunătățește circulația sângelui, oxigenează și întărește pereții celulari, și previne apariția „venelor păianjen”
 • Glicerina vegetală – lasă pielea netedă și îi oferă acesteia o barieră împotriva frigului, vântului și soarelui

De ce este Ghasel Maltese Honey Body Cream atât de specială?

Totul se datorează mierii malteze de cimbru, care a fost creată din florile sale violete. Culoarea sa este asemănătoare cu cea a rubinului și este motivul pentru care oamenii o asociază cu culoarea focului.

 • Conține cea mai mare cantitate de vitamina C dintre toate tipurile de miere
 • Are proprietăți antibacteriene, antiinflamatoare și calmante
 • Este bogată în vitamine, flavonoide și aminoacizi
 • Îmbunătățește microcirculația sângelui și oxigenează celulele pielii

…și are un parfum frumos al mierii de cimbru combinat cu mirosul de gălbenele! Folosirea sa este o plăcere!

Recenziile pozitive de pe internet sunt singura dovadă de care veți avea nevoie – Maltese Honey Body Cream este iubită de foarte multe femei.

„O folosesc de 2 săptămâni și sunt foarte mulțumită de rezultate!!! Pielea este la fel de netedă ca întotdeauna și în plus am și o cremă de față hidratantă și un toner cu gălbenele care fac minuni pentru pielea mea sensibilă <3” – Claudia, 33 de ani

„Gama cu miere de la Ghasel este numărul 1 pentru mine!!! În special crema de corp. O recomand din toată inima!!” – Nina, 51 de ani

„WOW! Un super-produs cu miere în compoziție :)” – Suzana, 22 de ani