Produse noi

Nanoil Anti-Redness Face Serum pentru faţă înroşită, senzație de usturime & capilare sparte

Nanoil și-a extins recent gama de produse cu un nou cosmetic. Serul facial anti-roșeață, datorită proprietăților combinate a patru plante, calmează simptomele nedorite ale capilarelor sparte și tenului hipersensibil.

Specialiștii de la Nanoil sunt adevărați experți în domeniul îngrijirii pielii și părului. Chiar și crearea unui ser facial pentru tenul extrem de sensibil și predispus la înroșire nu este o provocare formidabilă pentru ei.

Nou: Nanoil Anti-Redness Face Serum

După luni de testare, este, în sfârșit, aici! Nanoil Anti-Redness Face Serum combină delicatețea produselor de calmare a pielii cu eficacitatea tratamentelor din cadrul saloanelor de înfrumusețare.

De ce ar trebuie să-l testați și voi?

  1. Acest ser prezintă o formulă foarte simplă, bine tolerată la nivelul pielii, care abundă în extracte de plante, vitamine și substanțe hidratante, esențiale pentru piele.
  2. Deoarece este conceput pentru pielea sensibilă și predispusă la rozacee, acționează minunat, are o formulă ușoară și nu irită.
  3. Este cea mai bună alegere la un preț foarte bun printre numeroase seruri pentru ten predispus la înroșire, iritat și sensibil.

Un ser facial perfect pentru dumneavoastră

Totuși, chiar dacă fața dumneavoastră nu este acoperită de vene inestetice în formă de pânză de păianjen, tot vă puteți folosi de avantajele acestei formule. Nanoil Anti-Redness Face Serum este un produs minunat pentru soluționarea mai multor probleme de piele.

Este un ser foarte eficient pentru:

  • capilarele sparte de pe față
  • tenul care se irită ușor, sensibil
  • tenul predispus la acnee rozacee
  • tenul hipersensibil care reacționează la majoritatea produselor cosmetice

Nimic nu vă stă în cale dacă aveți pielea perfect sănătoasă și doriți să includeți Nanoil Anti-Redness Face Serum în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Hrănirea și îngrijirea oferite de plantele infuzate în ser sunt esențiale pentru toate tipurile de ten.

cel mai bun ser facial anti-roșeață Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum: componente & efecte

Nu veți regreta dacă testați Nanoil Anti-Redness Face Serum. Calmează și ameliorează tenul problematic încă de la prima aplicare, deci nu mai așteptați – este timpul să-l încercați.

Ce ingrediente veți găsi în lista INCI a Nanoil Anti-Redness Face Serum?

  • Extract de castan sălbatic (cunoscut persoanelor care suferă de rozacee)
  • Extract de conuri de chiparos și tei 
  • Extract de Boerhavia Diffusa, substanță inclusă în toate serurile Nanoil

Dacă sunteți mai curioase și aruncați o privire în lista INCI, veți observa și glicerină hidratantă, vitamina PP care întărește vasele de sânge și lecitină.

Datorită tuturor acestor ingrediente, fiecare aplicare a produsului Nanoil Anti-Redness Face Serum îmbunătățește condiția pielii (nu doar la exterior). Iritațiile pielii nu mai apar la fel de frecvent, înroșirea tenului este redusă, petele pigmentare se estompează. Capilarele consolidate încetează să se spargă, iar venele vizibile încep să se estompeze pentru a fi înlocuite cu un ten neted și uniform.

cel mai bun ser facial anti-roșeață Nanoil

Aplicare extrem de facilă

Persoanele care cred că serurile faciale sunt dificil de aplicat ar trebui să opteze pentru Nanoil Anti-Redness Face Serum. Nu aveți nevoie de niciun accesoriu – vârfurile degetelor sunt suficiente. Înainte de aplicare, nu uitați să îndepărtați machiajul și să vă spălați pe față.

Puteți găsi mai multe informații despre ingrediente, efecte și aplicare aici:

www.nanoil.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *