Păr

Highlighting Foam Strips – revoluționare în vopsirea în mai multe straturi a părului

Highlighting Foam Strips – revoluționare în vopsirea în mai multe straturi a părului

Urmați ultimele tendințe în coafură? Atunci, este timpul să introduceți Highlighting Foam Strips în salonul dumneavoastră de coafură! Este o descoperire în vopsirea în mai multe straturi a părului.

Marca Maltese ColorCuts a creat benzile termice pentru fiecare tehnică de vopsire a părului:

 • vopsire clasică,
 • vopsire în straturi multiple,
 • ombre,
 • sombre,
 • balayage,
 • flamboyage,
 • reflecții,
 • șuvițare.

Spuneți adio foliei de aluminiu pentru a deschide la culoare părul clientelor. Din păcate, numeroase coafeze fac aceeași greșeală. Folia în combinație cu decolorantul de păr poate provoca deteriorarea, căderea și deshidratarea părului. Părul ars este rezultatul unui oxidant în combinație cu aluminiu. Temperatura ridicată provoacă o acțiune mai rapidă și mai agresivă a decolorantului, pătruzând în profunzimea structurii părului. Tratamentul chimic elimină umiditatea din interiorul părului.

Puteți minimaliza deteriorarea, alegând Highlighting Foam Strips, delicate la nivelul părului. Aceste benzi termice din spumă optimizează temperatura părului, asigurând confortul maxim al clienților.

Prin ce iese în evidență ColorCuts pe piața produselor de coafură?

Benzile sunt create dintr-un material ușor, delicat la nivelul părului, care se adaptează cu ușurință la forma mâinii. Benzile de spumă unice funcționează bine mai ales la nivelul părului subțire și slăbit. Folia obișnuită din aluminiu nu se compară cu acestea nici ca aspect, nici ca performanță. Benzile nu rup, trag sau deteriorează părul sau pielea. Gata cu disconfortul!

Benzile de spună sunt non-iritante și nu foșnesc. Pot reduce timpul de vopsire la jumătate, astfel încât puteți avea mai multe cliente pe parcursul zilei.

Sunt confecționate din material biodegradabil și ecologic, care este 80% reciclat. Benzile se pot spăla la mașină și reutiliza de până la 3 ori, fără a-și pierde calitatea superioară. O cutie de 200 de benzi este suficientă pentru până la 600 de utilizări. Benzile gata de folosire de 100×305 mm pot fi îndoite și tăiate după dorință și sunt reciclabile.

Highlighting Foam Strips oferă confort maxim la lucru atât pentru profesioniști, cât și pentru începători. Sunt o alternativă confortabilă la folia de aluminiu și garantează o procedură de vospire mult mai rapidă, fără riscul de deteriorare a părului. Aceste benzi din spumă de polistiren extrem de confortabile pot eficientiza fluxul de lucru al întregii echipe. 

Benzile ColorCuts asigură controlul deplin al procesului de vopsire. Izolează căldura și asigură circulația aerului între straturi. Puteți avea certitudinea că părul este în siguranță, iar culoarea va ieși exact cum vă doriți. Materialul semitransparent vă oferă libertarea de a face retușuri și vă oferă control 100% asupra procesului de vopsire.

Highlighting Foam Strips

Benzile colorate vă ajută să distingeți nuanțele folosite pentru a evita orice greșeli. Benzile colorate de spumă sunt mult mai atractive decât folia nepractică de aluminiu. Materialul oferă un tratament special și confortabil de vopsire atât dumneavoastră, cât și clientelor.

Doriți să:

 • Ieșiți în evidență în fața concurenței?
 • Obțineți mai multe cliente satisfăcute?
 • Folosiți materiale ecologice în munca dumneavoastră?
 • Efectuați stiluri de păr sigure și moderne?

Alegeți Highlighting Foam Strips – accesorii de coafură concepute special pentru dumneavoastră! Website-ul produsului: www.colorcuts.mt.