Frumusețe

Winter Skin Care Routine

Rutina de îngrijire a pielii iarna ar trebui să fie diferită de cea din vară? Din diverse motive, da. For În timpul iernii, pielea noastră poate fi uscată datorită petrecerii timpului în clădirile cu căldură. Foarte rar, interiorul l-am introdus cu nivelul dorit de umiditate. În plus, pielea noastră poate fi crăpată datorită diferenței mari de temperatură dintre interior și exterior. În primul rând, suntem expoși la aer uscat și apoi, temperatura poate scădea dramatic când mergem afară să luăm o gură de aer.

Se întâmplă adesea că fisurile pielii și a obține arde rece. Rutina noastră de îngrijire a pielii ar trebui să fie despre hidratare și protejarea pielii la rece. Puteți lua în considerare achiziționarea umidificator, deoarece poate ajuta foarte mult pielea uscata. Este minunat să-l folosească în timpul nopții, atunci când dorm. Se face camera caldă și confortabilă, dar mai important, hidrateaza pielea ceea ce face moale și elastic, atunci când te trezești dimineața. Puteți obține un vaporizator de bază în orice magazin de cosmetice pentru nu mai mult de 20 £, care este un preț rezonabil. Este important să se pregătească întotdeauna pielea de exfolierea toate celulele moarte ale pielii. Utilizați frecarea o dată la fiecare două săptămâni.

WinterSkin (2)

Puteți utiliza, de asemenea masca de curățare sau o apă micelară pentru a elimina toate make-up urme, sebum, și a impurităților. Odată ce pielea este uscată, aplica o crema hidratanta care are o cantitate mică de apă în formula sa. Pune un al doilea strat de crema pe zonele de fata ta, care se usucă foarte repede. Așteptați 10 min până se absoarbe. Apăsați tesutul de hârtie pe piele pentru a elimina toate produsul în exces. Este foarte important ca crema are mare SPF. Iarnă Sun poate fi foarte dăunătoare. Dacă nu aveți crema cu SPF, utilizați Fundația bogat în protector soare. Mai ales în timpul iernii, purta un strat subțire de balsam de buze pentru a proteja buzele de chapping.

Asigură-te că este scăzut în apă și mare în uleiuri esențiale organice. Nu vei avea probleme cu găsirea produsului corespunzător. În zilele de azi, poți face un balsam de buze în orice parfum și consistență. Dacă nu ai un balsam de buze folositor, freacă pur și simplu o cantitate mică de miere sau ulei de măsline pe buzele tale pentru protecție maximă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *