Frumusețe Produse noi

Corectare și gene false colorate

Genele false devin din ce în ce mai populare în rândul femeilor de toate vârstele. Datorită gamei bogate, fie ele pot face ochii să pară mai mari, fie pot crea un element de machiaj distractiv. În ultimii ani, au devenit treptat un instrument de bază de frumusețe.

Genele false – Informații folositoare

Genele false ar trebui aplicate cu o zi înaintea evenimentului (Anul Nou, nuntă, bal) și doar de către un tehnician calificat pentru această procedură. Nu îți aplica singură genele, fiindcă rezultatul ar putea fi pe departe de cel dorit.

predĺžiť riasy2

Cum sunt puse genele false și cum sunt date jos?

Zona ochilor trebuie să fie perfect limpede și uscată. Poți pieptăna genele cu rimelul, dar atunci va trebui să așteptați pentru ca rimelul să se usuce complet înainte de aplicarea genelor false. O pereche de gene false vine într-o lățime standard de aceea este important să-l măsurați pe ochi și tăiat la dimensiuna potrivită. Adezivul special care, de obicei, vine cu pachetul ar trebui să fie aplicat pe banda genelor. Cosmeticianul trebuie să aștepte pentru a avea lipiciul grosimea potrivită și abia apoi, cu ajutorul unei pensete aplică chiar pe partea de jos a genelor tale. Nu vă faceți griji în cazul în care adezivul este de culoare albă și vizibil, pentru că va deveni transparent într-un minut. Încercați să nu clipiți până când cleiul este uscat și genele false sunt puse bine. Pentru un aspect mai natural, este recomandabil să se acopere toate genele cu un strat subțire ale aceluiași rimel, care a fost folosit mai devreme.

Aplicarea 1:1 arată complet diferit. Cosmeticianul înmoaiă o singură geană falsă în adeziv și apoi îl lipește în partea de jos a genelor naturale. Această metodă este consumatoare de timp, dar mult mai naturală și durabilă. Dacă doriți să scăpați de gene sau extensiile de gene false, atunci ar trebui să vizitați din nou salonul de frumusete. Tehnicianul de gene va folosi un demachiant special care dizolvă adezivul fără a fi dur pentru zona sensibila a pielii ochilor. Extensiile de gene trebuie să fie întotdeauna date jos de un cosmetician calificat, în cazul în care veți trage și smulge extensiile vă sunt susceptibile de a scoate genele naturale, de asemenea. Dacă nu aveți timp pentru vizite în saloane de frumusețe, atunci investiți banii într-un ser de bună creștere a genelor, cum ar fi Nanolash. În doar patru săptămâni, genele tale vor fi mult mai multe și în mod semnificativ mai groase. Nanolash este singurul ser de pe piață care face genele mult mai închise decat înainte de începerea tratamentului. Aplicarea este foarte simplă si rapidă. Aplicați un pic de ser direct pe linia genelor cu ajutorul unei perii mici. Este important să utilizați Nanolash sistematic în fiecare dimineață, ideal, înainte de culcare. Asigurați-vă că tenul nu este machiat și nedat cu cremă. Ingredientele naturale, vitaminele și mineralele întăresc foliculii genelos și prin urmare, genele cresc mai lungi și groase.

Colors Eyelashes (1)

Gene false colorate

Tot mai multe femei sunt în căutarea unei alternative pentru gene false negre clasice. Producătorii crează seturi de gene în diferite lungimi, grosimi, forme și culori. Acum, machiajul poate completa starea ta de spirit. Cele mai populare gene false colorate vin în culoarea mov, verde, roșu, și auriu. Dacă nu poți alege o culoare, puteți alege genele Ombre (două culori diferite). Nu sunt suficient de îndrăznețe, dar ești sătulă de genele false negre? Puteți găsi acum seturi speciale, care sunt 80% negre, dar au unele gene în diferite culori. Dacă ochii tăi sunt verzi și mergi pentru un set cu câteva gene violet, ochii tai vor sclipi. Pentru ocazii speciale, cum ar fi Carnaval, alege genele false fabricate din pene mici colorate.

Corectarea genelor false

Deși acest nume poate evoca sentimente neplacute, nu trebuie să-ți faci griji. Datorită setului potrivit de gene false, putem schimba complet forma ochiului nostru. În plus, ne putem ascunde sau minimaliza pleoapa de picurare sau ochii, care sunt prea largi sau prea înguști. Dacă ochii sunt mici si doriti să-i faceți să pară mai mari, puteți purta gene false speciale creți și cu forme. Nu vă fie teamă să experimentați genele false. Dacă aveți nevoie de un sfat, puteți vizita întotdeauna tehnicianul genelor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *