Produse noi

Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner

Ce ai sacrifica pentru a avea gene mai lungi și mai groase? Eu mi-am sacrificat propriile gene, fără să realizez măcar. Mereu am visat la gene extrem de lungi și atrăgătoare. Unele fete sunt destul de norocoase să aibă gene minunate; Eu nu eram printre ele. Toată lumea din jurul meu purta extensii de gene, am crezut că acesta este lucrul potrivit pentru mine. Prietenii mei spuneau că asta mi-ar salva timp. Am crezut acest lucru și mi-am făcut genele fix acum un an.

Smashbox (8)

Trebuie să recunosc, arătau minunat. Însă cu timpul, entuziasmul meu a început să dispară. Au trecut luni și am observat că genele mele naturale au început să dispară. Am ajuns la punctul în care tehnicianul de genu a oferit metoda 1:3 cu utilizarea genelor de nurcă, strălucitoare. Pentru a obține efectul complet. Am realizat apoi că starea genelor mele naturate era foarte proastă. Am purtat gene de nurcă timp de 3 săptămâni și am decis apoi să nu mai merg la sesiuni. Cuvintele nu pot face dreptate când spun că genele mele arătau rău. Am mers apoi la farmacie pentru a lua un ser de gene și uite așa am cumpărat Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner. Îl utilizam zilnic cu o bază de rimel.

Am avut parte de niște rezultate excepționare și mai important, genele mele au început să crească rapid. Poate am fost nerăbdătoare, însă pentru mine, Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner nu a funcționat așa mult Acum știu că tratamentul pentru gene cu orice gen de ser nu va îmbunătăți genele mele.

sdEste important să hidratezi rădăcinile genelor întâi, așa că el va produce gene mai puternice. Nevăzând efecte, am căutat Nanolash. Contrar lui Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner, Nanolash intră în foliculii genelor și le oferă toate vitaminele și mineralele. Nanolash are o pensulă mică și ascuțită care distribuie serul fix pe linia superioară a genelor.

Sunt doar două săptămâni de când dețin Nanolash, dar pot vedea că genele mele au crescut înapoi mult mai rapid și am niște gene de bebeluș în zonele rare. Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner nu a făcut nimic cu densitatea genelor mele și sunt fericită că am trecut la un ser mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *