Makeup Produse noi

Rimelul Lashcode: machiaj expresiv şi îngrijire eficientă a genelor într-un singur produs

Este posibilă combinarea machiajului cu îngrijirea genelor? Desigur, este posibilă atâta timp cât alegem produsul cosmetic potrivit. Iar acest tip de produs de frumuseţe este rimelul Lashcode care combină pigmenţi extrem de întunecaţi pentru a facilita un machiaj de ochi expresiv, prin puterea substanţelor naturale de îngrijire. Aflaţi ce posibilităţi oferă Lashcode în aplicarea machiajului zilnic.

Vă prezentăm aici un rimel care acoperă fiecare geană cu o formulă extrem de uşoară şi perfect pigmentată cu rol dual – de înfrumuseţare şi de condiţionare a geneor. Lashcode este un produs care răspunde nevoilor femeilor care doresc un machiaj ieşit din comun. Decodaţi secretul privirii pline de farmec în cea mai bună versiune a sa.

LASHCODE OFERĂ CEEA CE CAUTĂ FEMEILE

Rimelul Lashcode oferă noi oportunităţi pentru miile de femei care nu au găsit încă rimelul ideal. Acesta facilitează obţinerea unui priviri pline de expresivitate şi a unui machiaj uimitor, îngrijind în acelaşi timp genele. Graţie aplicatorului precis şi formulei revoluţionare, îmbogăţite cu substanţe nutritive, doar prin aplicarea unui strat, Lashcode:

  • face genele mai groase şi mai dese, fără a le alipi,
  • separă perfect genele,
  • alungeşte la maxim şi curbează,
  • accentuează forma naturală a ochilor,
  • menţine rezistenţa machiajului timp de 24 de ore,
  • consolidează şi îngrijeşte bulbii genelor.

Această caracteristică revoluţionară a rimelului Lashcode are la bază două aspecte. Combinaţia acestora creează primul rimel care nu este doar de neînlocuit în machiaj, dar şi îngrijeşte firele de păr delicate care cresc în jurul ochilor de la răcădini până la vârfuri.

Forma aplicatorului rimelului Lashcode facilitează aplicarea produsului chiar şi la nivelul genelor scurte şi subţiri. Vârful ascuţit ajunge chiar şi la genele greu de accesat, acoperindu-le într-un negru plin de intensitate. Dimensiunea aplicatorului şi aranjamentul perilor din silicon au fost precis concepuţi pentru a facilita machiajului ochilor, indiferent de forma, lungimea sau densitatea genelor sau de abilităţile utilizatoarei.

Formula cu rol dublu a rimelului Lashcode este combinaţia esenţială de cele mai bune substanţe nutritive cu ingrediente care acoperă genele într-o nuanţă de negru pentru un efect definit şi pentru un machiaj extrem de rezistent. Gene sănătoase şi puternice, care în urma procesului de sorbţie, dispun de cele mai bune substanţe de îngrijire din formula rimelului şi capătă un aspect bine definit datorită pigmenţilor pulverulenţi. Substanţele de îngrijire prezente în acest produs includ, printre altele, vitamina E, extract de rădăcină de Scutellaria baicalensis, pro-vitamina B5, arginină, precum şi două extracte care provin din germeni de grâu şi germeni de boabe de soia.

mai multe informații: www.lashcode.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *