Frumusețe Trucuri noi

Parafină pentru mâini – Do it at Home!

Ce este Parafina și de ce este bună pentru Piele?
Parafina este un inodor solid derivabil din caolină sau petrol. Se topește la peste 99 ° F și este o cremă hidratantă. Aceasta este utilizată pe scară largă în prelucrarea produselor alimentare, dă ciocolatei și dulciurilor un luciu frumos. Timp de mulți ani, femeile folseau parafină extern, pentru a îmbunătăți starea pielii.

Parafina pentru mâini este un mare tratament care poate completa orice manichiură. Parafina ajută la stimularea circulației sanguine și, prin urmare, eliberează durerea în condiții artritice și acționează ca un hidratant profund. Ceara caldă pătrunde in straturile superioare ale epidermei. Este recomandat pentru cei cu mâinile uscate și crăpate. Înmoaie pielea și calmează toate iritațiile pielii. Dacă aveți un recipient special electric achiziționat doar pentru ceara de parafină utilizația ajustarea scăzută, astfel încât să nu ardă mâinile tale. În primul rând, pregătiți ceara prin topirea sa în sistemul de încălzire. Îi ia aproximativ două ore pentru £3 ca ceara sa se topeasca complet.

vosk na ruky1

Aveți grijă, parafina este inflamabilă; Prin urmare, nu o lăsați nesupravegheată atunci când se topește. Niciodată nu puneți ceara în cuptorul cu microunde și nu este recomandat să o topiți pe aragaz în cazul în care nu sunteți în măsura de a seta temperatura. Înainte de scufundarea mâinilor în parafina caldă, scoateți toate bijuteriile inclusiv brățările și ceasul. În cazul în care ceara s-a topit complet și atunci când aceasta are temperatura dorită, caldă, scufundați încet mâna curată, uscată, în lichid si lăsați să stea acolo timp de câteva secunde. Apoi scoateți mâna din parafină și puneți-o în linie de plastic.

Cu linie în loc, glisați mâna în mănușă de box cârpă și lăsați-l pornit 10-13 min. După acest timp, scoateți mănușă de box și apoi linie de plastic și coaja ușor ceara din mâna ta. Utilizați prosop de bumbac pentru a îndepărta orice uleiuri rămase. După ce prima mână se face, puteți merge mai departe cu a doua mână. Vei fi uimit cât de moale și întinerit pielea este. Tratamentul parafină poate fi efectuată înainte de a face manichiura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *