Frumusețe

5 seruri de creștere a genelor infailibile – Clasamentul celor mai bune seruri de gene

Un ser de gene bun este un vis pentru fiecare dintre noi. Pentru ca un ser de creștere a genelor să fie eficient, trebuie să prezinte formula și consistența potrivite și o aplicare facilă. Cum să alegem cel mai bun ser de gene? Aflați despre beneficiile serurilor de gene și decideți care este cel mai bun pentru voi!

Îngrijirea genelor poate fi problematică, mai ales atunci când genele voastre sunt predispuse la rupere și cădere. Ce puteți face pentru a observa rapid o îmbunătățire a condiției lor? Există o metodă pentru o creștere mai rapidă a genelor fără ajutorul unui estetician?

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un ser eficient de gene cu ingrediente sigure pentru a vă îngriji corespunzător genele. 

Ser de gene – cum acționează?

 • ajută la obținerea unor gene mai lungi și mai groase,
 • hrănește și hidratează genele, îmbunătățindu-le condiția,
 • reduce căderea și fragilitatea părului.

CE SER DE GENE SĂ ALEGEM? CLASAMENTUL CELOR MAI BUNE PRODUSE

1. Serul de creștere a genelor Nanolash Eyelash Serum

Produsul recomandat Nanolash Eyelash Serum este o opțiune minunată pentru toate femeile care se confruntă cu gene subțiri și scurte. Datorită acestui ser de gene, în doar 30 de zile, genele voastre vor deveni cu 50% mai lungi și adăuga un efect wow autentic machiajului vostru zilnic! În doar 15 zile, veți obține consolidare și hrănire spectaculoase. Acest ser de gene promovează creșterea genelor și le îndesește și închide culoarea genelor. Produsul a fost testat de experți. Este recomandat atât de specialiști și clienți obișnuiți. Datorită formulei sigure a produsului Nanolash Eyelash Serum, nu aveți de ce să vă îngrijorați cu privire la iritații. Tranformați-vă aspectul genelor în doar câteva secunde – printr-o singură mișcare din pensulă! Aplicarea acestui ser de gene este similară folosirii unui tuș de ochi. Formula serului este bogată în ingrediente naturale. Acest ser de creștere a genelor poate fi folosit fără ezitare cu extensii de gene. Datorită acestui ser, genele vor deveni mai rezistente la cădere, deteriorare și rupere.

Nanolash Eyelash Serum – beneficii:

 • lasă genele mai lungi și mai dese,
 • este eficient și oferă un aspect îngrijit genelor,
 • împiedică deteriorarea și căderea genelor,
 • este compatibil cu extensiile de gene,
 • poate fi folosit fără grija iritațiilor.

2. Serul de gene Lashcode Eyelash Serum

Serul de gene oferă hidratare profundă, regenerează genele și le hrănește. Vă asigură că puteți uita de căderea genelor și că va puteți bucura de gene de două ori mai lungi. Un aspect frumos în mod natural este realizabil în doar câteva momente. Lashcode Eyelash Serum este o combinație de natură și realizări ale cosmeticii curente. Formula acestui ser conține extract de germeni de soia și grâu, baicalein, arginină și complex de peptide. Datorită acestor ingrediente hrănitoare, vă veți îngriji genele precum un estetician profesional. Baicalein încetinește procesul de îmbătrânire și acționează ca un filtru UV natural. Complexul de peptide promovează creșterea părului și oferă alungirea și îndesirea perfecte. Arginina hidratează genele, în timp ce extractele de germeni de soia și grâu le regenerează și întărește pentru a opri căderea genelor. Îngrijiți-vă genele ca niciodată înainte – cu Lashcode Eyelash Serum!

Lashcode Eyelash Serum – beneficii:

 • oferă nutriție într-adevăr spectaculoasă,
 • îngrijește chiar și cele mai subțiri gene,
 • alungește genele într-un timp foarte scurt,
 • are o formulă minunată, bogată în ingrediente hrănitoare,

3. Serul RevitaLash

Un ser de gene cu o formulă sigură care a fost dezvoltată de oftalmologi. A fost creată cu ochii sensibili în minte, prin urmare este cât se poate de sigur. Formula vegană a acestui ser de gene nu conține ulei. De asemenea, acest ser de creștere a genelor nu a fost testat pe animale. Este eficient și poate fi folosit pentru orice tip de gene – atât cele slăbite, cât și cele pe care dorim să le închidem la culoare. Extractele de plante de ceai verde, palmier sabal, gălbenele și grâu atrag atenția asupra formulei produsului. Serul de creștere a genelor stimulează creșterea părului și, de asemenea, consolidează genele.

Serul de gene RevitaLash – beneficii:

 • este eficient și hidratează bine,
 • consolidează în profunzime genele,
 • hidratează bine genele,
 • este potrivit pentru vegani și pentru ochii sensibili.

4. Xlash

Un ser de alungire a genelor care vă ajută să vă îndepliniți visul de gene mai lungi, cu aspect sănătos. Ar trebui să observați efectele utilizării sale după câteva săptămâni. Produsul îmbunătățește aspectul genelor și le hidratează temeinic. Datorită ingredientelor naturale din conținutul formulei, precum extractul de Folium Isatidis, genele vor deveni mai întunecate și mai bine definite. Produsul este comercializat cu o pensulă subțire și precisă, care asigură aplicarea facilă a serului la nivelul genelor.

Serul de gene Xlash – beneficii:

 • este ușor de aplicat,
 • hidratează corespunzător genele,
 • formula conține ingrediente prețioase,
 • acționează destul de rapid.

5. RapidLash

Un ser de gene eficient cu proprietăți hidratante. Veți observa efectele aplicării regulate după aproximativ 1-2 luni. Formula acestui ser de gene conține, printre altele, vitamina B5, extract de semințe de dovleac și ulei de soia. Datorită acestui produs, genele voastre vor deveni mai dese și vor căpăta volumul dorit. Acest ser de creștere a genelor are proprietăți de consolidare și intensifică strălucirea sănătoasă a genelor.

Serul de gene RapidLash – beneficii:

 • este foarte eficient,
 • hrănește genele,
 • le îndesește ușor,
 • oferă genelor o strălucire sănătoasă și împiedică aspectul mat.

Sperăm să nu mai aveți îndoieli cu privire la ce ser de gene să alegeți! Acum este timpul pentru aplicare…

Cum se aplică un ser de gene? UN SCURT GHID

 1. Cărățați temeinic pielea, asigurându-vă că nu frecați genele prea mult, slăbindu-le.
 2. Aplicați o cantitate mică din serul de creștere a genelor ales cu aplicatorul inclus.
 3. Așteptați până la absorbția produsului.
 4. Repetați procesul cu regularitate.

Nu trebuie să mergeți la un specialist pentru a vă îngriji bine genele. Serul de gene este un mod simplu de a obține gene lungi care nu se rup sau cad. Folosiți clasamentul celor mai bune seruri de gene alcătuit de noi și alegeți un produs care să vă permită să vă hrăniți corespunzător genele.