Produse noi

Cum să obții o lungime și o hidratare a genelor care să dureze 8 săptămâni? Nanolash Lift Kit este răspunsul!

Aplicarea rimelului îți ia mult timp în graba de dimineață, iar dacă adaugi mai multe straturi ca să obții rezultatul dorit, s-ar putea să sfârșești prin a avea genele lipite. De ce să nu-ți faci viața mai ușoară și să încerci un kit de lifting de gene de la Nanolash? Ai garanția că vei economisi timp și bani, plus rezultate wow!

Cum te ajută laminarea genelor să economisești timp?

În fiecare dimineață, femeile se trezesc și se grăbesc spre baie ca să se machieze. Fond de ten, corector, produse pentru sprâncene și… a venit timpul pentru gene. Și aici lucrurile devin dificile. Aceste fire de păr fine, abia sesizabile, necesită cea mai mare atenție. Pe lângă folosirea unui ondulator de gene, trebuie să aplicăm câteva straturi de rimel pentru ca genele să fie vizibile.

Ceasul ticăie, timpul trece, iar tu încă te chinui să termini machiajul genelor? Sub presiune și pe fugă, femeile încearcă să își îmbunătățească genele imposibil de gestionat. În loc să ne chinuim, ar trebui să ne facem viața mai ușoară, iar Nanolash Lift Kit se dovedește a fi soluția perfectă!

Produsul este conceput pentru liftingul de gene DIY. Tratamentul creează lungime, volum și curbare care durează chiar și 8 săptămâni, ceea ce probabil te va face să renunți la ondulatorul de gene. Procesul de lifting al genelor permite fiecărei femei să economisească mare parte din timpul petrecut cu machiajul zilnic. Un singur strat de rimel va fi mai mult decât suficient după un lifting de gene.

Nanolash Lift Kit. Un set pentru liftingul genelor care îți va oferi gene noi!

Cum să faci un lifting de gene acasă? Nanolash Lift Kit – un produs premium pentru gene – este cea mai bună alegere. Făcut atât pentru lash artists profesioniști, cât și pentru fetele care nu au mai făcut niciodată un lifting de gene. Cu ajutorul acestuia, poți să-ți transformi rapid genele și să te bucuri de rezultate timp de aproximativ 8 săptămâni.

Nanolash Lift Kit

Setul pentru liftingul genelor include:

• trei formule pentru liftingul DIY al genelor: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3.

adezivul, Lift Lash Glue, 5 ml

forme din silicon; 3 perechi în 3 mărimi

alte accesorii, de exemplu, aplicatoare

Formulele pentru procedura de lifting de gene vin în pliculețe. În fiecare kit se găsesc 10 pliculețe (0,5 ml) din fiecare dintre cele trei formule. Acest lucru permite efectuarea chiar și a 10 tratamente de laminare a genelor. În mod cert, această opțiune este mult mai ieftină decât programările la salon.

Liftingul genelor acasă – simplu, rapid și confortabil cu Lash Lift Kit de la Nanolash

Folosind kitul Nanolash, îți laminezi genele acasă cu ușurință. Chiar dacă ești la prima experiență, te poți bucura de rezultate uimitoare și de gene definite.

Trebuie să te asiguri că genele tale sunt curate înainte de începerea tratamentului. Nu trebuie să existe reziduuri de machiaj. Apoi, folosește plasturi pentru ochi ca să separi genele superioare și inferioare și fixează formele din silicon pe pleoape.

Următorul pas este aplicarea formulelor în ordinea indicată. Fiecare produs trebuie să rămână pe gene timp de 7 până la 10 minute. Înainte să aplici o altă formulă, trebuie să o îndepărtezi pe cea anterioară cu ajutorul aplicatorului.

În cele din urmă, poți să dai jos formele din silicon cu grijă și să perii genele. Efectul de lifting va fi vizibil imediat. Genele vor fi:

Liftingul genelor cu Nanolash

mai lungi

curbate și ridicate

revitalizate și strălucitoare

mai groase și mai voluminoase

Nu ai nevoie de prea multe pentru a te bucura de efecte wow fără ondulatoare de gene și alte produse scumpe.

Liftingul genelor cu Nanolash – Rezumat

Liftingul genelor cu Nanolash Lift Kit este o modalitate simplă și eficientă de a economisi timp prețios dimineața. După tratamentul de lifting, genele au o lungime uimitoare și vor fi într-o stare mai bună. Tratamentul oferă efecte hrănitoare și protejează genele de deteriorare.

De ce nu descoperi singură beneficiile liftingului de gene? Îl poți face cu ușurință acasă datorită kitului profesional Nanolash Lift Kit. Fiecare femeie va fi mulțumită de rezultate.