Produse noi

Ce sunt Superfoods?

Superfoods au devenit extrem de populare în urmă cu câțiva ani. Nu putem observa că achiziționarea și consumarea acestor produse superfoods products a devenit la modă. Avem totuși grijă ce mâncăm sau doar urmăm mulțimea?

Solul a fost epuizat din toate substantele nutritive. Acum 100 de ani, oamenii au fost capabili de a obține toate vitaminele și mineralele din alimentele pe care le-au plantat. In zilele noastre, civilizația noastră duc lipsa de nutrientii care lipsesc din lanțul alimentar al poporului. Suplimentarea nu a fost niciodată la fel de importantă pentru sănătatea noastra cum este acum. Putem livra toate vitaminele si mineralele prin luarea unei pastile, dar numai un mic procent dintre ele va fi absorbit în corpul nostru. Tot mai mulți oameni suferă de boli cronice care nu au fost la fel de comune o pereche de ani în urmă. Simțim un îndemn imens să mâncăm, dar în același timp, indiferent de cat de mult mancam, nu luăm suficientul de care avem nevoie. Oamenii de stiinta spun ca noi pur și simplu ne înfometăm. Superfoods pot livra toate elemente nutritive esențiale pe care nu le vom găsi într-o dietă tipică.

veganfood

Ce sunt superfoods?

Superfoods poate fi o legumă sau un fruct care este bogat in substante nutritive si de obicei sarac in calorii. Superfoods poți conține până la 100 de ori mai multe minerale și vitamine decât la o masă standard. Superfoods nu sunt făcute de om, alimente procesate. Mereu este natural. Datorită faptului că majoritatea superfoods care trebuie mâncat crude – sunt și bogate în fibre și scăzute în indexul glicemic. Dacă mănânci superfoods în baza ta regulată, vei fi satisfăcut, mult mai energic și fericit. Unele tipuri de superfoods precum fructele te pot ajuta să slăbești și să combați anumite afecțiuni.

Care sunt cele mai populare superfoods?

Avocado este ambalat cu luteină, care mbunatateste vederea omului și întărește sistemul nervos. Mulți oameni cred că avocado conține o mulțime de grăsimi nesănătoase, întrucât este o mare sursă de grăsimi nesaturate.

Afinele sunt bogate în vitamina C și datorită acesteia, aceasta poate stimula în mod eficient sistemul imunitar.

Superfoods

Ghimbirul este antiinflamator, anti-bacterian si reușește să respinga mucusul din corp.

Usturoiul nu poate mirosi chiar așa de bine, dar s-a dovedit că reduce tensiunea arterială și oprește creșterea celulelor canceroase. Usturoiul a fost folosit de secole întregi pentru a vindeca răcelile și celelalte probleme. Ucide toate bacteriile și virușii.

Gelul de Aloe Vera este o plantă bună care poate combate creșterea excesivă a candidei. Eliberează ficatul și intestinele, ajutând problemele digestive. Tratează inflamațiile și condițiile de aciditate.

Mierea crudă sau raw este o sursă de proteine. Este antiinflamatoare și antibacteriană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *