Frumusețe Produse noi

De ce ar trebui să încerci extensiile de gene cluster DIY Lash Extensions?

Fiecare femeie ține la genele ei. Acestea încadrează ochii și fața, motiv pentru care genele false DIY Lash Extensions de la Nanolash merită testate. Aceste gene tip cluster sunt din ce în ce mai populare. De ce ar trebui să le încerci și tu?

Genele false tip cluster – ce ar trebui să știi despre DIY Lash Extensions?

DIY Eyelash Extensions este un produs nou pe piața de cosmetice. Aceste gene cluster unice de la Nanolash garantează o extensie ușoară a genelor acasă!

Probabil că te întrebi cum este posibil. Ei bine, extensiile DIY Eyelash Extensions sunt gene cluster care îți permit să creezi stilul de gene dorit în doar 10 minute. Optează pentru un look superb în stil hollywoodian sau pentru un aspect mai discret, de zi cu zi. Indiferent de ceea ce decizi – 10 minute sunt întotdeauna suficiente pentru a-ți schimba lookul.

Genele cluster DIY Eyeash Extensions sunt disponibile în două versiuni:

  • set individual – include 36 de clustere în 3 dimensiuni (10, 12 și 14 mm) și 8 stiluri.
  • kit de extensii de gene – pe lângă genele cluster, include pensetă pentru gene, sealer, remover și bonder, toate de la marca Nanolash.

Cum se aplică genele cluster Nanolash?

Extinsiile de gene DIY sunt foarte simple cu genele cluster lejere Nanolash. Aceste gene false sunt concepute astfel încât chiar și începătoarele să le poată aplica fără griji.

Genele cluster DIY au o bandă neagră, flexibilă, care ascunde orice neregularități. Aplicarea extensiilor de gene constă în doar patru pași simpli:

  • aplicarea bonderului – un strat subțire de adeziv este suficient
  • acordarea timpului necesar adezivului pentru a crea aderența necesară – de obicei durează între 30 și 60 de secunde
  • alegerea clusterelor de gene dorite și plasarea lor la baza genelor naturale, la aproximativ 1 mm de linia genelor
  • presarea clusterelor și aplicarea sealerului ca o tușă finală – te scapă de lipiciozitate.

Poți aplica câte clustere de gene dorești. Se recomandă 4 sau 5 clustere pentru o singură aplicare. Bineînțeles, le poți amesteca și combina până când obții stilul de gene dorit.

Genele cluster DIY Lash Extensions rezistă pe ochi până la 5 zile. În acest timp, nu este nevoie să dai jos genele false pentru a dormi, însă este recomandat să eviți produsele cosmetice pe bază de ulei. Cele mai multe dintre ele au un efect negativ asupra adezivului pentru gene.

Genele cluster DIY de la Nanolash sunt moi și perfecte pentru orice formă a ochilor. Aplicarea rapidă a genelor cluster acasă nu ar trebui să îți creeze nicio problemă.

DIY Eyelash Extensions nanolash

Nanolash DIY Eyelash Extensions – sumarul recenziei

Extensiile de gene DIY de la Nanolash sunt unice și merită să fie apreciate drept un produs premium pentru beneficiile sale nesfârșite – aceste gene de tip cluster cu aplicare DIY sunt extrem de moi, flexibile, ușor de aplicat și sunt disponibile în diverse stiluri.

Aplicarea genelor cluster de la Nanolash îți va lua cel mult 10 minute. Sunt de bună calitate și rămân intacte chiar și până la 5 zile. Este o modalitate genială de a-ți schimba lookul fără a deteriora genele naturale.

Genele DIY Eyelash Extensions sunt excelente pentru ocazii speciale, precum și pentru ieșirile neplanificate. Datorită varietății de stiluri, poți crea diverse lookuri pentru genele tale. Sunt niște gene false uimitoare pentru nunți, ținute de zi cu zi sau ședințe foto.