Frumusețe Produse noi

TOP 7 măști de păr cu cheratină. Care sunt cele mai bune?

Care sunt cele mai bune măști pentru părul deteriorat? Cele cu cheratină, desigur! Chiar dacă nu fiecare mască de păr include termenul ”cheratină” în denumire, vă va oferi aceleași rezultate, prin urmare este indicat să aruncăm o privire mai atentă acestor produse de păr. Ce mască de păr cu cheratină ar trebui să alegeți pentru un efect maxim de hrănire și reparare? Descoperiți cele mai bune măști de păr cu cheratină recomandate de profesioniști. 

Împreună cu șampoanele și balsamurile, măștile de păr cu cheratină sunt unele dintre cele mai comune produse de păr pentru îngrijirea zilnică a părului. Alegerea unei măști de păr cu cheratină pe baza nevoilor părului este crucială deoarece ingredientele acestui produs pătrund în profunzime, ajungând în structura internă a părului – acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Cea mai bună mască pentru păr deteriorat

La ce trebuie să recurgeți atunci când părul are nevoie de ajutor? Cea mai bună alegere pentru părul deteriorat, fragil, predispus la rupere și deshidratare este masca de păr cu cheratină – indiferent de cauzele deteriorării părului.

Tot ce trebuie să faceți este să o folosiți cu regularitate. Acest produs vă reda aspectul superb al părului. Însă, nu alegeți un produs de păr la întâmplare. Cel mai bine este să cumpărați o mască de păr care conține substanțe a căror acțiune îmbunătățesc vizibil condiția și aspectul părului. Una dintre acestea este cheratina hidrolizată – o proteină care îndeplinește sarcini speciale – din care, de fapt, este alcătuit părul. Moleculele mici de cheratină acționează ca niște cărămizi mici, reconstruind tulpina slăbită, reparând părul, fir cu fir, din interior pentru a dezvălui în curând un păr mai puternic. Prin urmare, dacă vă întrebați ce produs să alegeți pentru a revitaliza părul obosit, masca de păr cu cheratină este cea mai bună alegere.

Ce mască de păr cu cheratină să alegem?

Între toate măștile de păr cu cheratină disponibile pe piață, puteți găsi, desigur, produse mai bune sau mai puțin bune. Puteți să continuați să le testați persistent pe toate, sperând să găsiți produsul cosmetic ideal. Alternativ, vă puteți concentra doar pe cele mai bune măști de păr cu cheratină – produsele cele mai apreciate, utilizate în saloanele profesionale de coafură, care primesc cele mai bune recenzii. Prețul nu este singurul indicator pe care să vă bazați decizia deoarece ingredientele, efectele și calitatea unui produs sunt, de asemenea, cruciale. În principiu, trebuie să verificați dacă un anumit produs cosmetic promite rezultate (când este aplicat cu regularitate) și dacă acestea sunt rezultatele pe care doriți să le obțineți.

TOP 7 măști de păr cu cheratină

Următoarea listă de produse de păr a fost creată special pentru cele doresc să știe care este cea mai bună mască pentru păr deteriorat. Iată TOP 7 al măștilor de păr cu cheratină care merită testate.

1. Nanoil, Keratin Hair Mask (10.1 fl. oz / 300 ml)

Nanoil, Keratin Hair Mask
website-ul produsului: www.nanoil.ro

De neegalat, ideală pentru părul deteriorat, adorată de consumatoare și recomandată de profesioniști. Aceasta este masca de păr cu cheratină de la Nanoil. Îmbogățit cu cheratină hidrolizată, acest produs conține pantenol pentru a crea o formulă cremoasă și ușoară, responsabilă pentru repararea părului. Aplicarea regulată este singura condiție pentru a vedea o diferență semnificativă în aspectul părului. Acest produs întărește, repară deteriorarea, netezește cuticulele și îmbunătățește rezistența chiar și celui mai deteriorat, fragil și lipsit de viață păr. Masca de păr pe bază de cheratină de la Nanoil acționează încă de la prima aplicare, facilitând descurcarea părului și prevenind electrizarea. Doar o doză mică de produs este suficientă pentru a reda strălucirea și frumusețea părului și pentru a oferi protecție împotriva factorilor nocivi precum temperaturile ridicate, razele UV și poluarea urbană. Și cel mai bun lucru despre această mască este că îngrijirea complexă și eficacitatea ridicată sunt disponibile la un preț accesibil. Concluzia? Nanoil Keratin Hair Mask chiar merită cumpărată!

2. Kérastase, Résistance, Masque Force Architecte (6.76 fl. oz / 200 ml)

Masca de păr cu cheratină Kérastase este un produs recomandat de coafeze. Acest cosmetic este conceput pentru părul slăbit cu vârfuri despicate, care are nevoie de atenție. Conține procreatină – o proteină similară în compoziție și efecte cheratinei care este produsă în mod natural la nivelul părului, precum și ceramide și extracte de plante. Toate aceste ingredinte creează o mască de păr reparatoare și regenerativă, responsabilă cu întărirea, netezirea și protejarea podoabei capilare. Kérastase, Résistance, Masque Force Architecte lasă părul mai moale și mai strălucitor. Două dintre dezavantajele ale acestui produs sunt cantitatea mică și prețul ridicat.

3. Wella Sp Luxe Oil, Keratin Restore Mask (13.5 fl. oz / 400 ml)

În grupul măștilor de păr reparative, există și masca de păr cu cheratină de la Wella Sp Luxe Oil. Este recomandată pentru toate tipurile de păr, în special pemtru părul deteriorat, slăbit și fragil. Sarcina sa principală este de a oferi nutriție esențială și hidratare părului și, în plus, de a întări fibrele de păr pentru un plus de strălucire, netezime și rezistență. Secretul său constă în amestecul a trei uleiuri (argan, jojoba și migdale) cu cheratina care repară părul din interior. Aceasta este una dintre cele mai scumpe măști cu cheratină, iar cantitatea mare de produs nu justifică prețul ridicat.

4. Lanza, Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque (7.01 fl. oz / 210 ml)

Dacă sunteți în căutarea unei măști decente de păr pe bază de cheratină, s-ar putea să fiți interesate în produsul Lanza. Evident, conține cheratină pentru un păr reparat și mai puternic și, în plus, produsul este îmbogățit cu resveratrol – un antioxidant natural – și un amestec de uleiuri denimit Phyto IV datorită căruia această mască poate reține umiditatea, îngriji și oferi un aspect mai frumos părului. Aceasta este o mască de păr pe bază de cheratină care acționează în profunzime, capabilă să readucă la viață părul tern. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de păr, însă concentrația ridicată de cheratină sugerează că acționează cel mai bine la nivelul părului deteriorat și fragil. 

5. DuoLife, Keratin Hair Complex Conditioner (6.76 fl. oz / 200 ml)

Există un motiv pentru care balsamul de păr cu cheratină DuoLife este inclus în această listă. Cel mai important motiv este că balsamul conține cheratină, deci repară părul. În plus, acest produs cosmetic oferă efecte puternice, rezultatele obținute fiind similare celor oferite de o mască de păr cu cheratină. Lista de ingrediente a produsului Keratin Hair Complex Conditioner include și pantenol, unt de shea, ulei de cocos, extract de urzică, extract de guava și extract de coada calului. Aceasta înseamnă că acționează mai bine? Nu, însă oferă o îngrijire complexă părului fragil și deshidratat. Aplicat regulat, balsamul DuoLife menține părul într-o condiție bună și protejează împotriva deteriorării.

6. Arganicare, Keratin Hair Masque (16.9 fl. oz / 500 ml)

O altă mască de păr cu cheratină care merită atenție este Arganicare Keratin Hair Masque. Cantitatea sa este destul de mare și prețul accesibil, însă nu este cea mai bună mască pe bază de cheratină din această prezentare. Este recomandată, în special, pentru părul uscat, vopsit, tern și supraprocesat. Conține cheratină reparatorie, precum și ulei de argan și vitamina E care hrănește, revitalizează și protejează părul. Care sunt efectele aplicării măștii de păr cu cheratină Arganicare? Un păr strălucitor, rezistent și mult mai puternic. Veți putea peria mai ușor podoaba capilară care beneficiază de protecție împotriva tuturor factorilor nocivi, capabili să o deterioreze. 

7. CocoChoco Professional, Keratin Repair Mask (16.9 fl. oz / 500 ml)

În cele din urmă, un produs care este mai puțin apreciat de clientele obișnuite, însă frecvent în saloanele de coafură. Aceasta este o mască bună de păr pe bază de cheratină care poate repara și întări chiar și cel mai obosit păr. Ingrediente suplimentare precum untul de shea, uleiul de jojoba, uleiul de semințe de strugure și vitamina E sunt un plus imens. Pe de altă parte, majoritatea ingredientelor incluse în această mască sunt SLS-urile și siliconii cu acțiune iritantă care pot îngreuna părul. Totuși, dacă nu vă deranjează să aplicați astfel de substanțe în păr, atunci masca de păr cu cheratină de la CocoChoco vă poate oferi rezultate satisfăcătoare.