Frumusețe

TOP 3 geluri de sprâncene pe care ar trebui să le cunoașteți [Alegerile noastre]

Preferați sprâncenele natural definite sau accentuate? Indiferent ce tip de stilizare a sprâncenelor doriți să creați, am pregătit topul celor 3 geluri de sprâncene care fac stilizarea zilnică a sprâncenelor facilă și plăcută.

Un produs precis și durabil este esențial pentru arcuri perfect modelate. Descoperiți preferatele noastre!

TOP 3 GELURI DE SPRÂNCENE

1# NANOBROW Lamination GelGel de sprâncene

nanobrow lamination gel

Acesta este câștigătorul. Perie temeinic, stilizează și fixează sprâncenele toată ziua. Definește delicat firele de păr din zona sprâncenelor și le scoate în evidență frumusețea în doar o clipă. Oferă un efect de sprâncene laminate 24 de ore. Credeți că asta este tot? Este doar începutul! Nanobrow Lamination Gel combină stilizarea și îngrijirea sprâncenelor într-un produs. Totul datorită uleiului hrănitor de ricin care îngrijește în profunzime, hidratează și regenerează sprâncenele, oferindu-le un aspect superb chiar și fără machiaj. Acest gel nuanțator de sprâncene este disponibil în 4 nuanțe, inclusiv una transparentă. Le puteți combina fără probleme și crea aspecte spectaculoase pentru orice ocazie. Periuța convenabilă din silicon face aplicarea mult mai facilă. Aplicatorul precis separă sprâncenele pentru a le oferi un aspect impecabil timp de multe ore. Gelul de stilizare Nanobrow este extrem de durabil și precis: modelează și disciplinează chiar și cele mai rebele sprâncene, în timp ce le întărește și protejează împotriva deteriorării. Oferă efectul de sprâncene frumos stilizate și modelate la care ați visat întotdeauna. Acoperă sprâncenele cu o culoare frumoasă, camuflează golurile și zonele rare și adaugă dimensiune aspectului. Stilizați-vă sprâncenele rapid și fără efort cu Nanobrow!

2# GIVENCHY Mister Brow Groom

Acest gel de sprâncene transparent disciplinează imediat sprâncenele pentru a le meține aspectul natural toată ziua. Mister Brow Groom adaugă volum unic firelor de păr ale sprâncenelor și le face mai rezistente pentru o stilizare facilă. Formula cu capacitate de uscare rapidă, de îngrijire cu provitamina B5 hrănește și hidratează sprâncenele pentru a arăta întotdeauna minunat. Periuța corespunzător modelată facilitează aplicarea și este extrem de precisă. Se asigură că ochii voștri capătă o încadrare frumoasă. Oferă efecte durabile fără niciun efort! Formula nu alipește și nu provoacă acumularea produsuluu, oferind efectul de sprâncene natural modelate de-a lungul zilei. Produsul acționează bine individual sau în combinație cu alte produse de machiaj al sprâncenelor.

3# TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Acest gel de sprâncene extrem de dens oferă un aspect final natural. Brow Wig modelează, îndesește și definește arcurile pentru a le oferi un aspect fenomenal. Formula cu fibre de gel oferă sprâncenelor maximum de volum și definiție. Aceste fibre avansate aderă la suprfața pielii și firelor de păr din zona sprâncenelor, umplând golurile și adăugând definiție sprâncenelor. Tehnologia avansată combinată cu pigmenții bogați adaugă culoare naturală și volum incredibil, chiar dacă sprâncenele voastre sunt rare și subțiri. Marca TOO FACED face totul pentru a scoate în evidență frumusețea și farmecul natural. 

Cum se aplică gelul de sprâncene?

Nu este deloc dificil! Tot ce aveți nevoie este produsul potrivit. Pur și simplu, deschideți gelul și aplicați-l la nivelul sprâncenelor cu periuța convenabilă. Puteți folosi mai întâi versiunea nuanțatoare, iar apoi pe cea transparentă pentru a fixa aspectul final. Chiar dacă nu sunteți profesionistă în machiajul sprâncenelor, puteți deveni rapid una!