Makeup

4 creioane de top pentru efecte durabile și confort maxim

Găsirea creionului de sprâncene potrivit care previne crearea unui efect exagerat nu este facilă. Majoritatea femeilor au testat numeroase produse diferite înainte de a-l găsi pe cel care le satisface prin performanța sa și le permite să creeze efecte fabuloase.

Înainte de a alege un alt creion de sprâncene la întâmplare, vă invităm să verificați alegerile noastre de top. Am creat acest top cu cele mai bune creioane de sprâncene pentru a ajuta orice persoană nesigură că un anumit produs îi poate satisface nevoile.

Volum maxim și sprâncene umplute? Sau poate o definiție precisă a sprâncenelor care durează toată ziua? Machiaj subtil sau poate un aspect mai intens pentru o ocazie specială? Ce aspect de sprâncene preferați astăzi?

Iată 4 creioane de sprâncene de top care acționează la nivelul tuturor tipurilor de sprâncene, indiferent de problema sprâncenelor sau efectul pe care doriți să-l obțineți. 

TOP 4 creioane de sprâncene care fac minuni

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Acest creion de sprâncene este, fără îndoială, preferatul nostru. Imediat după prima aplicare, nu veți dori să-l înlocuiți cu un alt produs! Creionul Nanobrow trasează linii ultra-subțire și oferă precizie imbatabilă. Umpleți-vă sprâncenele cu o culoare la alegere și creați linii similare firelor de păr dacă vă confruntați cu zone rare. Vârful produsului rafinat Nanobrow Eyebrow Pencil are duritatea perfectă pentru a defini arcurile și chiar și liniile inferioare și superioare ale sprâncenelor. Cu acest creion de sprâncene, veți obține un efect impecabil, fără a fi exagerat. Aplicarea acestui creion de sprâncene nu vă va provoca dificultăți. Un aspect important este că nu va trebui să-l ascuțiți deoarece este retractabil. Doar scoateți vârful în afară și creați aspectul de sprâncene dorit. Formula acestui creion de top este catifelată și alunecă fără probleme pe piele. Creionul Nanobrow a fost creat în patru nuanțe cu aspect natural: Blond, Șaten deschis, Șaten închis și Expresso. Pe care îl veți alege?

2. BENEFIT COSMETICS Precisely, My Brow

Fără îndoială, My Brow este un creion de sprâncene echipat cu o periuță încorporată, specială. Prin doar câteva mișcări, puteți camufla orice goluri și obține definiția dorită. Produsul a fost creat în opt nuanțe pentru a se asigura că-l veți găsi pe cel mai apropiat de culoarea naturală a sprâncenelor voastre. Creionul de sprâncene oferă o formă precisă de sprâncene și vă permite să imitați firele de păr reale ale sprâncenelor – satisfacție garantată! Dacă doriți volum maxim de sprâncene, puteți opta pentru gelul Gimme Brow+ și îl puteți folosi cu un creion de sprâncene pentru a intensifica efectul.

3. ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

Acest creion de sprâncene retractabil cu un vârf ultra-subțire oferă definiția la care ați visat întotdeauna. Acționează perfect dacă doriți să vă umpleți sprâncenele local sau să camuflați zonele rare. Vârful ultra-subțire al creionului vă permite să conturați și stilizați frumos arcurile. Sprâncene mai pline și mai voluminoase în doar câteva momente – este posibil! Formula creionului este durabilă și rezistentă la apă. Acest creion de sprâncene este disponibil în zece nuanțe. Este vegan și nu conține ingrediente de origine animală. Aveți nevoie de o schimbare în rutina de machiaj al sprâncenelor? Anastasia Beverly Hills Brow Hiz vă asigură că va fi o schimbare în bine!

4. DIOR BACKSTAGE Diorshow Brow Styler

Creionul de sprâncene DIOR este răspunsul la nevoile femeilor exigente. Vă permite să vă definiți precis sprâncenele fără riscul de a crea un efect caricatural. Vârful extrem de subțire acționează perfect atunci când este necesar să vă umpleți golurile. Produsul a fost creat în nuanțe subtile și naturale. Diorshow Brow Styler este potrivit pentru toate tipurile de sprâncene și vă ajută să creați aspecte moderne de machiaj într-o clipă. Visați la sprâncene delicat definite? Sau poate că este timpul pentru un aspect mai îndrăzneț și mai atractiv? Cu creionul de sprâncene DIOR, depinde doar de voi!

Cum se folosește un creion de sprâncene?

1. Periați-vă sprâncenele în sus cu periuța încorporată.

2. Cu capătul ascuțit al vârfului, umpleți golurile prin mișcări rapide, scurte. În acest mod, puteți construi volumul dorit fără a crea un efect exagerat.

3. Rețineți să accentuați linia inferioară a sprânnenelor și coada un pic mai intens în timp ce mențineți linia superioară și marginea inferioară ușor estompate.

Asta este tot! Aruncați o privire în oglindă!

La ce să acordați atenție atunci când alegeți un creion de sprâncene?

– nuanța – ar trebui să se potrivească nuanței naturale a sprâncenelor

– aplicator – ar trebui să faciliteze aplicarea și să ofere comfort maxim