Frumusețe Makeup

Care este cea mai bună pomadă de sprâncene? ALEGERILE NOASTRE DE TOP

Pomezile de sprâncenele încă sunt produse imbatabile de stilizare a sprâncenelor. Sunt unice deoarece vă permit să creați aspecte atât de accentuate și puternic definite de sprâncene, dar dacă este necesar, și un machiaj subtil de sprâncene. Care este cea mai bună pomadă de sprâncene? Verificați clasamentul nostru și aflați care este produsul câștigător.

Care este cea mai bună pomadă de sprâncene? CLASAMENT

nanobrow eyebrow pomade

NANOBROW Eyebrow Pomade

EVALUARE

10/10 ★★★★★★★★★★

Mai multe informatii disponibile pe site: nanobrow.ro

Cea mai populară și recomandată pomadă de sprâncene. Asigură că sprâncenele frumos umplute, definite și accentuate vă sunt la îndemână! Nimic nu vă scoate mai bine în evidență ochii și trăsăturile decât sprâncene perfect definite cu pomadă! Formula sa este cea mai maleabilă și se transformă machiajul într-o adevărată plăcere. Putem spune, cu siguranță, că este cea mai bună pomadă de sprâncene de pe piață! Veți fi uimite de aplicarea sa simplă. De asemenea, veți adora cele trei nuanțe extrem de rafinate, care se potrivesc cu ușurință culorii naturale ale sprâncenelor. Formula sa este vegană, rezistentă la apă și foarte durabilă, dar se îndepărtează cu ușurință în timpul demachiajului – nu este nevoie să frecați sprâncenele, slăbind astfel firele de păr delicate ale sprâncenelor. Un adevărat campion!

ANASTASIA BH DipBrow

EVALUARE

9/10 ★★★★★★★★★

Anastasia Beverly Hills, Diprow Pomade – disponibilă în numeroase farmacii din toatp lumea în până la 11 nuanțe! Gama largă de nuanțe a fost creată pentru a se potrivi atât blondelor, cât și brunetelor. Unele persoane susțin că multe dintre nuanțe sunt foarte similare între ele și că este dificil să o alegeți pe cea potrivită, mai ales dacă o achiziționați online. Este mai indicat să mergeți la farmacie și să testați nuanțele înainte de a lua decizia finală. Această pomadă de sprâncene recomandată cu entuziasm este una dintre cele mai populare din lume și una dintre primele lansate. Este deja considerată iconică. Prețul său, totuși, nu este foarte accesibil. Pomada este foarte durabilă și rezistentă la apă.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

EVALUARE

8/10 ★★★★★★★★

O pomadă de sprâncene foarte durabilă, rezistentă la apă și frumos concepută. Există destul de multe nuanțe dintre care puteți alege, deși predomină culorile deschise. Consistența plăcută, dar un pic cam densă este diminuată de prețul mai puțin plăcut. Formula este rafinată, așa cum v-ați aștepta de la o marcă atât de celebră. Este un pic dificil de îndepărtat la sfârșitul zilei. Produsul este ideal pentru vegani.

Benefit Cosmetics POWmade

EVALUARE

7/10 ★★★★★★★

Benefit este o marcă populară și prestigioasă de înfrumusețare care continuă să lanseze produse noi de stilizare a sprâncenelor. Este pomanda lor cremoasă, lansată într-un recipient frumos, dar un pic adolescentin, cea mai bună? La un moment dat, Benefit Cosmetics POWmade a fost foarte populată și încă este recomandată în prezent. Alegeți-o dacă preferați formulele foarte delicate. Caracteristicile principale ale produsului Benefit POWmade sunt cele opt nuanțe disponibile, formula vegană și rezistentă la apă și recipientul cu margine specială pentru eliminarea excesului de pomadă. Dar efectele pe care le oferă? Sunt destul de delicate deoarece pomada are o formulă diferită decât cele precedente și, astfel, o pigmentație diferită.

Diego Dalla Palma RVB LAB Make Up Cream Eyebrow Liner

EVALUARE

6/10 ★★★★★★

Această pomadă este deseori descrisă ca un ”tuș de sprâncene” deoarece vă permite să creați conturul perfect pentru arcurile voastre. Este destul de densă, deci pentru a vă umple sprâncenele, veți avea nevoie de ceva practică pentru a vă obișnui. Această pomadă de sprâncene este rezistentă la apă și conform promisiunii producătorului, aderă perfect pe piele. Formula se usucă rapid, astfel încât veți avea nevoie de practică în umplerea sprâncenelor – mișcările din pensulă trebuie să fie precise deoarece sunt dificil de retușat mai târziu.

Indestructi’Brow Lock & Load Eyebrow Pomade

EVALUARE

5/10 ★★★★★

Ultimate Eyebrow Pomade & Powder este un duo mai degrabă neobișnuit: veți obține o pomadă cremoasă și o pudră de sprâncene în două recipiente mici. Deoarece au aceeasi nuanță, nu pot crea un efect ombre la nivelul sprâncenelor. Pudra ar trebui să umple arcurile în zone unde pomada nu a reușit? Sau să ofere sprâncenelor voastre un aspect final mat întrucât formula sa este perfect mată. Pudra de sprâncene nu este potrivită pentru a fi utilizată individual deoarece nu este rezistentă și nu oferă acoperire medie. Totuși, trebuie să recunoașteți că este o nouă abordare interesantă în machiajul sprâncenelor și deși nu este cea mai bună pomadă de sprâncene, acest duo unic merită toată atenția.

Pomadă de sprâncene: cum se folosește?

  1. Curățați-vă sprâncenele cu o dischetă din bumbac: rețineți că acestea ar trebui să fie uscate și degresate. Periați-le cu o periuță pentru a facilita obținerea unei forme corecte.
  2. Aplicați o cantitate mică de pomadă pe pensulă.
  3. Definiți linia inferioară a sprâncenelor, continuând înspre coadă.
  4. Acum, continuați să modelați coada: rețineți că ar trebui să fie ascuțită și mai puternic sublinată și accentuată decât restul sprâncenei. 
  5. Definiți linia superioară a sprâncenei. Pentru un efect frumos și natural, lăsați marginea interioară a sprâncenei neatinsă și începeți la câțiva milimetri.
  6. Umpleți zona dintre liniile superioare și inferioare, încercând să aplicați mai mult produs în zona cozii și mai puțin în parțile din mijloc și interioare ale sprâncenelor.
  7. Apoi, doar periați excesul de pomadă cu o periuță dacă este necesar. Procedați delicat, periind sprâncenele în sus. Gata!