Makeup

Extensii de gene – Tot ce trebuie să știi

Extensiile de gene pot schimba dramatic aspectul tău. Datorită lor, ești mult mai atractivă, sexy și mult mai încrezătoare. Sunt extensiile la fel de bune precum genele naturale, lungi? Vezi cum arată procesul de aplicare și care sunt diferitele tipuri de exensii.

Extensiile de gene- Ce sunt acestea?

Extensii gene este pur și simplu atașarea genelor false la cele e Deși poate suna usor, trebuie să fie efectuate de către un tehnician calificat, în salonul de infrumusetare. Nu este posibil să o faci singur și este esențial să găsiți un specialist bun in acest domeniu.

Farebné umelé riasy

Genele false sunt lipite cu ajutorul unui adeziv special conceput, sigur. În funcție de preferință, tehnicianul poate regla gene separate, grupuri, sau dungi de gene. În timpul aplicării, genele trebuie să fie separate și curățate de praf și de a face urme cu perii speciale. Este important ca cosmeticiana să creeaze o atmosferă relaxantă, astfel încât clientul să se simte confortabil pe tot parcursul tratamentului. Cu ajutorul unei mici pensete, cosmeticianul dă cu clei genelor false cu cele naturale foarte aproape de linia genelor. Genele trebuie să fie separate și curățate de praf și făcute urme cu perii speciale. Genele sintetice și de nurcă (naturale) ar trebui să dureze atâta timp cât îi este nevoie genei naturale a rupe în bucăți dacă este îngrijită în mod corespunzător. Datorită întreținerii incorectă, ele pot cădea sau rupe prematur. Întregul tratament de prelungire a genelor durează 1-2 ore pentru a fi finalizate. În timpul sesiunii, clientul stă cu ochii închiși. Clientul poate alege încrețirea genelor, lungimea si materialul din care sunt confecționate și datoria tehnicianului este de a verifica aceste sugestii și de a propune cele mai bune gene posibile.

Există diferite metode care pot face genele noastre să arate dens si lungi. Folosind un ser bun pentru gene, cum ar fi Nanolash poate îngroșa în mod eficient și întuneca genele naturale. Datorită formulei naturale ambalate cu vitamine și minerale, persoanele care suferă de alergii ale pielii și cei cu pielea sensibila a ochilor pot folosi Nanolash.

Lungirea Genelor- Metode

Cele mai populare metode de prelungire a genelor sunt 1: 1, 2: 1 și 3: 1. Prima metodă pare a fi cea mai populară, în principal din cauza efectului natural încă uimitor. În timpul aplicării, tehnicianul trebuie să separe fiecare geană naturală și să aplice una falsă, cu ajutorul adezivului. Tratamentul poate dura până la trei ore, astfel asigurați-vă că vă aflați într-o poziție confortabilă. În metoda 2:1, genelor noastre naturale trebuie să efectueze două gene false și, în consecință, la metoda 3: 1 . Cum genele noastre naturale devin deteriorate și predispuse la rupere din cauza greutății mari a genelor false, se recomandă să utilizați nurca sau mătasea care sunt în mod substanțial mai ușoare decât echivalentele lor sintetice.

MBR

Tipuri de Gene Sintetice

Dacă nu vă puteți permite extensii de gene efectuate de către un cosmetician instruit, dar iubiți aspectul, puteți cumpăra grupuri de gene sau dungi și să le aplicați singură. Această metodă, cu toate acestea, nu este semi-permanentă și vei putea să-l iei până la sfârșitul zilei. Puteți găsi o varietate de gene false on-line; ele vin în diferite încrețiri, lungimi, grosimi si culori. Tot ce vei avea nevoie este o pereche de pensete și adezivul care ar trebui să vină împreună cu setul. Acest tip de prelungire a genelor este recomandat pentru cei care au nevoie să arate uimitor pentru o ocazie speciala.

Extensii de Gene- Sumar

Extensiile de gene sunt o alternativă excelentă pentru cei care au gene scurte și rare. Este important de știut că numai un tehnician instruit pentru gene poate efectua acest tip de tratament. Prețul depinde în principal de numărul de gene false și materialul din care sunt realizate. Aplicarea în sine este atât de consumatoare, deci ar trebui să aveți o multime de timp liber pentru acest lucru. Deși această metodă face minuni, nu este recomandat celor care sunt alergici la adeziv sau au infectii oculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *