Trucuri noi

Știți ce este Uleierea Părului?

Poți uleia orice parte a corpului. Știm cu toții că uleiurile sunt folosite ca o parte a rutinei de curățare a pielii. Acum, din ce în ce mai popular a ajuns uleierea părului. Continuă să citești, dacă nu ai auzit de această metodă super de îngrijire a părului.

Uleierea părului este recomandată celor al căror păr este deteriorat, uscat și încrețit. Poate îmbunătăți considerabil starea firelor de păr într-un timp extrem de scurt. Schimbarea pozitivă este vizibilă doar după primul tratament. În funcție de uleiul pe care îl folosești, vei avea rezultate diferite. Multe persoane afirmă că nimic nu este mai bun decât facerea buclelor cu ulei hidratant.

Natural Oil

Care sunt beneficiile uleierii părului?

A fost demonstrat faptul că uleiurile folosite extern fac părul să crească mai lung și mai rapid. Poate preveni de asemeni și căderea părului. Cei ce au părul deteriorat vor fi fericiți să afle că uleierea părului hidratează și hrănește firele de păr. Uleiurile sunt deseori folosite ca balsam. Orice umflare și ondulare pot fi minimizate dacă freci o cantitate mică de ulei de cocos în păr.

Cele mai populare uleiuri folosite pentru păr sunt uleiul de cocos și argan. Cocosul este recomandat pentru toate tipurile de păr, în timp ce uleiul de argan merge perfect pe părul creț. Poți aplica uleiul pe vârfuri sau pe toată lungimea părului. Trebuie să-i acorzi părului timp pentru nutrienți pentru a fi absorbit complet. Cu cât lăsați uleiul pe păr, cu cât e mai bine. Timpul minim de tratament nu trebuie să fie mai scurt de 30 de minute. Dacă-ți înfășori părul într-un prosop de bumbac, căldura va permite uleiului să pătrundă în părul tău mai eficient.

Nu este nicio restricție legată de tipul de ulei pe care îl folosești. Singura condiție este să fie presată la rece. Majoritatea uleiurilor au proprietăți antibacteriene și ele ajută la tratarea mătreții și oricăror probleme de piele. Dacă ți-ar plăcea ca părul tău să fie foarte moale și strălucitor, poți să-ți lași părul peste noapte. Puneți prosopul mare pe pernă pentru a evita orice pătare pe lenjerie. Pentru a șterge uleiul, spală-ți părul cu un șampon benefic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *