Trucuri noi

Merită Utilizarea Produselor Vegan de Frumusețe?

Veganii sunt deseori percepuți ca un grup de fanatici care sunt capabili să se înlănțuie în copaci pentru a lupta pentru ceea ce cred. Nu numai că ei nu mănâncă carne sau tot ce provine de la animale, dar ei folosesc și produse de frumusețe care nu au fost testate pe animale. Veganii nu consumă ouă, lapte, brânză, miere și iaurt. Contrar spuselor lumii, există și alte mâncăruri rămase.

Dieta standardă vegană conține legume, fructe, soia și tofu. Veganii afirmă că orice gust bun poate fi creat utilizând ingrediente naturale, bazate pe plante. Chiar și gustul cărnii nu este o problemă. Calitățile necesare sunt toful, plantele și o groază de imaginație. Produsele de îngrijire a pielii trebuie să nu aibă mătase, grăsime de animal, lanolină și ceară de albine. Ingredientele populare utilizate în produsele vegane de frumusețe pot conține uleiuri esențiale și nămol mineral. Cel mai important aspect nu îl reprezintă lista de ingrediente, ci faptul dacă produsul a fost testat pe animale în testele clinice.

vegan2

Foarte multe firme de cosmetică folosesc animalele vulnerabile pentru a testa dacă crema sau orice alt produs de frumusețe creat este sigur și eficient. A fi tester poate fi dureros și dăunător sănătății, iar acesta este motivul pentru care oamenii nu iau parte în această procedură. În schimb, bietele animale care nu pot lupta pentru drepturile lor sunt exploatate. Cum să verificăm dacă produsul este fără cruzime? Toate produsele de înfrumusețare care nu au fost testate pe animale dețin Certificatul de Leaping Bunny sau Vegan. Multe persoane realizează faptul că săpunul și pasta de dinți pot conține numeroase ingrediente care nu pot fi numite sănătoase sau sigure. În pasta de dinți standard, putem găsi fluorură otrăvitoare.

După FDA, fluorură poate întări dinții și reduce riscul de carii. De fapt, prea multă fluorură toxică cauzează decolorarea dinților, suprimând sistemul imunitar, distrugând sistemul nervos și cauzând numeroase tipuri de cancer. Pasta de dinți organică poate conține totuși 4 ingrediente, iar acestea să fie de două ori mai eficiente în lupta cu ciuma. Parabenii extrem de nocivi în produsele comerciale de înfrumusețare sunt acum standardul. Nu se știe însă că prea multă expunere la parabeni este reponsabilă de numeroase probleme ale pielii și infecții. Poți să continui să cumperi cosmetice standard sau să alegi pe cea cu imaginea ‘iepurașului’ pe recipient dacă vrei să fii puternică și sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *