Corp & Suflet

Uleiuri capilare indiene – Sesa vs. Bhringraj

Uleiurile de păr constituie un produs esențial din arsenalul îngrijirii atât al bărbaților, cât și al femeilor. Boabele sunt o parte importantă a preparatelor noastre în India. Acestea au fost utilizate de generații întregi pentru a-și întreține și îmbunătăți podoaba capilară. Cu toate acestea, există o mulțime de tipuri și mărci diferite de uleiuri de păr de pe piață. Acest articol se va concentra pe unul din cei mai preferați uleiuri de păr din India – Sesa și Bhringraj.

Ce sunt uleiurile de păr Sesa și Bhringraj?

Sesa și Bhringraj sunt două dintre cele mai populare uleiuri de păr din India. Sesa este un ulei organic de calitate superioară, extrase din semințele de ulei din sâmburi de măsline. Este cunoscut pentru proprietățile sale nutritive inegalabile și pentru că oferă părului hidratare și strălucirea de care are nevoie pentru a arăta mai sănătos și mai puternic.

Bhringraj, pe de altă parte, este un ulei obținut prin distilarea din planta de Bhringraj, Amla și Brahmi. Este cunoscut pentru proprietățile sale reparatoare și antifungice și pentru că previne pierderea părului și oprește căderea părului.

Beneficiile uleiurilor de păr Sesa și Bhringraj

Uleiurile de păr Sesa și Bhringraj au o mulțime de beneficii pentru sănătatea părului. Acestea sunt cunoscute pentru faptul că pot revitaliza și îmbunătăți iritațiile scalpului și au proprietăți restauratoare și nutritive. Aceste uleiuri sunt, de asemenea, cunoscute pentru că fac părul mai sănătos, îl umplu de strălucire și îl fac mai rezistent.

Sesa conține multe vitamine și minerale și este unul din cei mai buni uleiuri de păr pentru a reda părului volum și luciu. Este, de asemenea, un remediu fantastic pentru scalpul uscat și îl poate întineri datorită proprietăților sale antiinflamatorii.

Bhringraj, pe de altă parte, este unul din cei mai buni uleiuri de păr pentru stimularea creșterii părului. Este bogat în substanțe nutritive și are proprietăți antimicrobiene și antifungice. Acest ulei poate preveni căderea și căderea părului și poate întări și străluci părul, făcându-l să arate sănătos și puternic.

Utilizare

Uleiurile de păr Sesa și Bhringraj pot fi folosite în diferite moduri pentru a obține cele mai bune rezultate.

Atunci când vine vorba de Sesa, acesta poate fi folosit în mod regulat, chiar și înainte de a se spăla părul, pentru a-i oferi un spațiu și un volum neted și rezistent. Este, de asemenea, un bun remediu pentru scalpul uscat și se poate utiliza, de asemenea, pentru a oferi părului strălucire și luciu natural.

Bhringraj poate fi, de asemenea, utilizat în mod regulat. Acest ulei poate fi masat regulat în rădăcini pentru a stimula fluxul de sânge către scalp și pentru a stimula creșterea și densitatea părului. Acesta poate fi, de asemenea, amestecat în măști de păr pentru a profita de proprietățile sale antifungice.

Cum să alegeți dintre Sesa și Bhringraj?

Din moment ce Sesa și Bhringraj sunt atât de populare, ar fi dificil să alegeți între cele două. Sunt, de asemenea, extrem de benefice pentru sănătatea părului și, datorită proprietăților lor diferite, pot fi folosite împreună pentru un efect maxim.

Cu toate acestea, dacă sunt necesare anumite tratamente specifice, sau dacă este necesar un anumit rezultat, ar trebui să vă concentrați pe alegerea tipului de ulei potrivit.

Dacă aveți nevoie de un ulei care hidratează si regenerează scalpul, hidratare și strălucire, atunci Sesa ar fi cea mai bună alegere.

Dacă aveți nevoie de un fel de ulei care stimulează creșterea și întărește părul, atunci Bhringraj ar fi cea mai bună alegere.

Concluzie

Uleiurile de păr Sesa și Bhringraj sunt cele mai populare uleiuri de păr din India. Acestea oferă o mulțime de beneficii pentru sănătatea părului și pot fi utilizate în diferite moduri pentru a obține cele mai bune rezultate. Atunci când vine vorba de alegerea celui mai potrivit ulei de păr, trebuie să luați în considerare nevoile particularității. Este important să vă amintiți că Sesa poate hidrata scalpul uscat și poate oferi strălucire și volum părului, în timp ce