Makeup

Cum să faci machiajul pentru buze

Toată lumea recunoaște faptul că buzele delicioase și roșii arată minunat. Arta purtării roșului include prepararea unor buze bune și tehnicii corecte. Vezi cele mai bune trucuri pentru buze care nu vine cu sandwich-ul tău de prânz.

Înainte de a utiliza rujul pregăți-vă pielea. Faceți frecarea buzelor blând cu produsele care sunt vândute în acest scop. Dacă doriți să economisiți niște bani, puteți face frecarea cu zahăr și miere. Puteți utiliza, de asemenea un vârf de cuțit de scorțișoară, care va crește dramatic circulația sângelui. Pentru a doua versiune de scrub acasă, veți avea nevoie de vaselină și periuță de dinți. Aplicați crema hidratană și masați usor buzele cu mișcare circulară pentru un minut. Dacă doriți ca rujul să fie o dovadă de transfer, acoperiți buzele cu stratul subțire de fondul de ten regulat. Apoi puneți o crema hidratantă și în final se poate aplica rujul.

make-up trends summer 2016 (2)
Află cum
Cel mai important lucru când vine vorba de rujuri de buze este alegerea nuanței care este potrivită tenului tău. Dacă ai pielea închisă, alege un ruj cu un ton cald, iar dacă ai pielea deschisă cu ochi albaștri poți opta pentru nuanțe mai reci. Dacă sunteți un boboc în machiaj, vrei să eviți culorile vibrante și încerci să alegi ceva nude sau neutru gen bej, coral sau roz. Asigură-te cu nuanța rujului se potrivește look-ului tău. Nu purta buzele roșii dacă porți un pulover portocaliu. Opusul atrage, dar nu în acest anotimp. Când porți buzele nude, poți accentua ochii cu un machiaj strident sau vice-versa.

În primul rând, se aplică fondul de ten și o cremă hidratantă. Folosiți întotdeauna un creion de buze pentru a preveni rujul de sangerare si transfer. Căptușeala de buze ar trebui să se potrivească cu culoarea rujului sau poate fi una mai inchisa nuanta. Aplicați rujul pe buze acoperă creion de buze. Pentru o mai bună precizie, folosiți peria speciala buze plat. Scoate excesul de produs prin apăsarea buzele împotriva unui șervețel de hârtie. Pentru buze să apară mai mari, aplica luciu de buze în partea de mijloc a buzelor superioare și inferioare. Dacă utilizați un pic de highlighter pe săgețile lui Cupidon, vei avea buzele mai groase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *