Makeup

Clasamentul celor mai bune 8 gene false de aplicat acasă!

Visul de a avea gene lungi și dese fără a ieși din casă este pe cale să devină realitate. Pe piața de produse cosmetice au apărut genele de tip cluster (smocuri) gata făcute pentru aplicare DIY și literalmente orice femeie le poate folosi. Cu toate acestea, alegerea produsului potrivit este extrem de dificilă. Așadar, merită să consulți TOP 8 gene cluster pentru aplicarea la domiciliu ca să le alegi pe cele mai bune pentru tine!

TOP 8 gene cluster de aplicat acasă – ce produse sunt incluse în clasament?

Piața de beauty este în continuă schimbare. Acest lucru determină încercările femeilor de a ține pasul cu toate noile tendințe. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de stilizarea genelor, multă vreme nu s-a întâmplat nimic nou. În momentul în care au apărut pe piață extensiile de gene prefabricate, acestea au fost rapid catalogate drept o adevărată inovație.

Femeile aveau o oportunitate unică de a-și schimba lookul în doar câteva minute. Desigur, produsele bune sunt adesea amestecate cu cele care nu asigură întotdeauna o calitate ridicată.

De aceea, a luat naștere acest clasament cu TOP 8 gene cluster pe care le poți aplica de una singură. Aceste gene false nu ar trebui să dezamăgească așteptările nici măcar ale celor mai exigente femei. Clasamentul a adunat produse de la mărci cunoscute în lumea frumuseții, precum Nanolash și Tatti.

Așa că fiecare poate lua cea mai bună decizie pentru sine după ce consultă și analizează topul nostru.

Clasament TOP 8 – ce gene cluster cu aplicare DIY merită atenție?

Genele cluster pe care le aplici acasă sunt o noutate absolută pe piața de produse cosmetice. Datorită lor, fiecare femeie va putea să-și pună în valoare privirea în câteva minute. Bineînțeles, mărcile de frumusețe au lansat diferite versiuni ale produselor lor. Cu toate acestea, doar câteva dintre ele au fost incluse în acest onorabil TOP 8.

Următorul clasament reunește cele mai bune extensii de gene cluster cu autoaplicare care sunt în prezent disponibile pe piață. Acesta permite femeilor să arunce o privire ceva mai atentă asupra fiecărui produs în parte, precum și să învețe despre avantajele și dezavantajele sale.

1. Genele cluster Nanolash – DIY Eyelash Extensions

Kit de extensii de gene DIY

Nanolash este un brand consacrat în lumea frumuseții. Nu există nicio îndoială că DIY Eyelash Extensions este un produs premium. Aceste gene cluster ușoare și moi sunt concepute pentru a fi aplicate acasă. Doamnele pot alege o casetă cu 36 de clustere de gene în interior. Aceasta asigură:

  • 8 stiluri de gene la alegere;
  • 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm în fiecare casetă – acest lucru face posibilă obținerea oricărui efect de gene dorit.

De asemenea, poți achiziționa și un kit complet pentru extensii de gene acasă. Acesta conține în plus:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • Nanolash remover;
  • o pensetă specială.

DIY Lash Extensions merită, fără îndoială, primul loc în clasamentul TOP 8. Aplicarea durează doar 10 minute și în plus rezistă pe ochi timp de 5 zile. Cu toate acestea, numeroase recenzii indică faptul că le poți purta chiar mai mult timp cu o îngrijire ulterioară corespunzătoare!

Femeile le pot folosi pentru a obține efectul Russian Volume, dar și lookuri delicate și naturale pentru gene. DIY Lash Extensions nu suprasolicită genele naturale – se aplică sub ele, la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor.

Producătorul specifică faptul că aceste gene cluster sunt de unică folosință. Totuși, utilizatoarele au o opinie ușor diferită în această privință. Se pare că, după îndepărtarea clusterelor, DIY Eyelash Extensions nu se deformează și nu își schimbă forma. Deci, le poți reutiliza cu succes!

Putem spune că marca Nanolash a reușit încă o dată să satisfacă așteptările femeilor. Aceste gene smocuri sunt perfecte, funcționând pentru orice ocazie. Utilizatoarele sunt impresionate de moliciunea, flexibilitatea și durabilitatea lor. DIY Lash Extensions imită perfect genele naturale, iar banda subțire camuflează impecabil punctul de legătură cu linia genelor, chiar mai mult, îngroașă vizual genele de la rădăcină, umplând orice goluri. Nu e de mirare că acest produs merită primul loc în clasament.

2. Invisi-Lash Kit Tatti

Tatti este un alt brand cunoscut mai ales în lumea frumuseții pentru produsele sale de calitate superioară. Invisi-Lash Kit conține clustere de gene pentru aplicarea DIY acasă, care au devenit rapid foarte populare în rândul femeilor.

Invisi-Lash Kit asigură exact aceeași aplicare ca la un salon de înfrumusețare. Genele sunt disponibile în mai multe dimensiuni și stiluri din care poți să alegi. Astfel, ai posibilități nelimitate de stilizare a genelor. Extensiile Invisi-Lash Kit îți permit să creezi gene cu volum rusesc, precum și să îți accentuezi delicat genele naturale.

Din păcate, producătorul nu specifică exact durata de purtare. În cazul genelor DIY Eyelash Extensions, era precizat în mod clar că genele cluster pot fi purtate timp de 5 zile. În acest caz, se menționează doar că durata de viață a unei aplicări depinde de întreținerea de după aplicare. Un dezavantaj major al produsului este faptul că buchețelele vin pe o bandă transparentă care nu are proprietăți foarte bune de camuflare. Acest lucru face imposibilă obținerea unui efect complet natural, întrucât punctele de legătură în care buchețelele se întâlnesc cu genele naturale rămân vizibile.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT este un alt produs care merită atenție. Totuși, în comparație cu DIY Lash Extensions de la Nanolash, multe aspecte pot fi îmbunătățite!

Genele Ardell X-tended Wear Lash System KIT sunt concepute pentru aplicarea DIY acasă. Kitul conține un set de gene smocuri, precum și un bonder special care asigură rezistența rezultatului. Din păcate, în comparație cu genele smocuri de la Nanolash, durabilitatea acestui produs nu este impresionantă. Kitul conține, de asemenea, un aplicator cu o formă excelentă și un remover pentru îndepărtarea eficientă a clusterelor.

Ardell X-tended Wear Lash System KIT pune la dispoziție gene pe care ți le aplici acasă, care sunt moi și ușoare și au o curbură distinctă. Acestea pot fi aplicate în doar 10-15 minute, chiar și fără prea multă experiență în domeniu. Însă finisajul lor lasă de dorit – ciorchinii nu se deosebesc unul de altul – nici măcar cei care variază în lungime. Efectul poate sfârși prin a arăta fals, ceea ce nu recomandă produsul pentru purtarea de zi cu zi.

Totodată, procesul de aplicare durează ceva mai mult, motiv pentru care Ardell X-tended Wear Lash System KIT nu a putut fi pus pe locul 1 în clasament.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit conține gene ușoare de tip cluster pentru extensia genelor acasă. Este important de menționat însă că nu sunt ideale pentru utilizarea profesională ca, de exemplu, extensiile de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash.

Aplicarea acestor clustere de gene prefabricate nu durează mai mult de 10 minute și ar trebui să țină până la 5 zile. Cu toate astea, lucrurile depind de îngrijirea ulterioară.

Glamnetic Lash Extensions Kit oferă diferite dimensiuni și modele de gene la alegere, făcând astfel posibilă crearea oricărui stil de gene. Doamnele le pot stiliza în așa fel încât să obțină rezultatul dorit.

În schimb, utilizatoarele care au decis deja să testeze acest kit au o părere ușor diferită în ceea ce privește simplitatea aplicării și durabilitatea rezultatelor. De asemenea, părerile privind aspectul execuției clusterelor nu sunt tocmai favorabile. Genele arată bine pe site, dar în realitate creează un efect destul de artificial, deoarece toate genele sunt identice.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit este un alt set pentru femeile care doresc să înceapă cu extensiile de gene acasă. Trebuie remarcat faptul că designul acestor gene cluster este cu totul unic. Prezintă fire fine ca o pană, care vin pe o bandă neagră. Aceasta camuflează de minune linia de legătură și ascunde micile defecte create în timpul aplicării DIY.

Kiss Falscara Starter Kit se caracterizează printr-o aplicare simplă care nu ar trebui să necesite mai mult de 10 minute. Pe lângă clusterele gata făcute, kitul include și un bonder, un sealer și o pensetă pentru gene. Se presupune că buchețelele de gene ar trebui să se mențină pe ochi până la câteva zile, aspect care ține de predispoziția fiecărei persoane. Din nou, trebuie precizat că DIY Lash Extensions au garanția că rezistă până la 5 zile, indiferent de circumstanțe.

Produsul nu este însă lipsit de defecte, iar acestea trebuie subliniate. În primul rând, kitul oferit de producător nu este complet – nu conține toate elementele necesare pentru efectuarea de extensii de gene semipermanente. Nu include un dizolvant pentru îndepărtarea buchețelelor de gene și nici un overnighter special creat care asigură purtarea genelor și pe timpul nopții. Fără el, lookul genelor tale nu va rezista nici măcar câteva zile. Utilizarea overnighterului face ca aceste gene clustersă nu fie potrivite pentru a fi refolosite mai târziu. Ambele produse trebuie, bineînțeles, să fie achiziționate separat. O astfel de decizie din partea producătorului face ca, în final, aceste extensii de gene să nu fie o soluție nici practică, nici deosebit de rentabilă.

6. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit este un alt produs pentru stilizarea genelor de tip „do-it-yourself” care ar trebui să prezinte interes pentru multe femei. Aceste gene cluster pentru aplicarea la domiciliu sunt gata în 15 minute. Nu contează dacă ai sau nu experiență anterioară în domeniu.

În mod obișnuit, vei găsi în kit și accesorii suplimentare care ar trebui să facă mult mai ușoară aplicarea extensiilor de gene pe cont propriu.

Clusterele de gene sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Acest lucru, la rândul lui, permite realizarea de efecte precum Russian Volume și altele. Produsul este cu siguranță bun, deși nu este cel mai bun din cauza unei oferte puțin mai mici de modele de gene și tipuri de curbură decât, de exemplu, DIY Lash Extensions.

7. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit conține gene de tip cluster care vor funcționa foarte bine în situații de urgență. Acestea sunt concepute pentru a face ca aplicarea să fie rapidă, eficientă și simplă.

Clusterele de gene sunt extrem de moi și fine. Ca urmare, ele completează perfect genele naturale și totodată umplu orice goluri de pe linia genelor. Banda neagră din dotare îți permite să camuflezi inteligent zona de legătură. Astfel, întregul rezultat are un aspect natural și plăcut ochilui.

Din păcate, dezavantajul acestui produs este prețul colosal și pachetul care conține doar 10 mănunchiuri de gene, ceea ce nu asigură decât o singură aplicare.

De asemenea, nu există o durată de purtare clar definită. Este adevărat că producătorul menționează că genele pot fi purtate până la câteva zile. În practică, poate fi vorba de 3 zile pentru unele femei și de 5 zile pentru altele. De asemenea, producătorul mai indică și că durata de viață a unei aplicări poate fi prelungită cu o îngrijire ulterioară corectă. Cu toate acestea, în comparație cu, să zicem, DIY Eyelash Extensions, kitul de la Lashify nu impresionează în această privință.

8. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Ultima poziție în clasament merge la genele false de tip cluster de la brandul britanic Amor Lashes. La prima vedere, acestea sunt gene relativ clasice pentru aplicarea DIY. Sunt disponibile în 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm. Se poate achiziționa și un set complet, care constă în gene cluster în fiecare dintre dimensiunile disponibile.

Aplicarea Amor Lashes QuickLash Starter Kit durează aproximativ 15 minute, iar genele pot fi purtate timp de mai multe zile. Desigur, producătorul notează că durata de purtare este influențată de modul de aplicare a extensiilor, corect sau mai puțin corect, precum și de îngrijirea ulterioară adecvată. Așadar, durata de purtare nu este garantată ca în cazul genelor cluster de la Nanolash. Nici posibilitatea reutilizării clusterelor după ce acestea sunt date jos nu este certă.

Clasament TOP 8 al celor mai bune gene cluster pentru aplicarea DIY – rezumat

Alegerea kitului potrivit de extensii de gene pentru uz casnic nu este cea mai ușoară sarcină. Femeile trebuie să ia în considerare mai mulți factori care includ, printre altele, simplitatea și durabilitatea aplicării.

Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că numărul unu în clasament, DIY Lash Extensions de la Nanolash, este un lider de necontestat. Acesta asigură o mare varietate de opțiuni, calitate superioară și posibilități infinite în ceea ce privește stilizarea genelor.

Rămâne însă la latitudinea ta să decizi ce gene cluster vei alege. Trebuie să ții cont de lungimea genelor, de tipul de curbură și de posibilitățile de styling pe care le oferă.

Acest lucru va face ca extensiile de gene DIY să fie o adevărată plăcere și să îți asigure rezultate spectaculoase.