Corp & Suflet

Tehnici de colorare și vopsire a genelor

Pentru multe femei, genelor reprezintă una dintre cele mai importante caracteristici ale frumuseții lor. Ele îmbogățesc ochii și adaugă un plus de dramatism și expresivitate privirii. Unora dintre noi ne-ar plăcea să avem gene mai lungi, mai dese, mai negre sau mai curbate. Pentru acelea dintre noi care nu se nasc cu genele dorite, există vopsirea și colorarea genelor. În acest articol, vom explora unele dintre cele mai populare tehnici de colorare și vopsire a genelor.

Ce este colorarea genelor?

Vopsirea genelor este o tehnică de frumusețe în care se aplică vopsea specială pentru a-ți intensifica culoarea genelor, făcandu-le să pară mai lungi și mai dese. Procesul de vopsire a genelor este relativ simplu și durează aproximativ 15-20 de minute.

Cum se face vopsirea genelor?

Primul pas în vopsirea genelor este consultarea cu un specialist în care discutați despre rezultatul pe care îl doriți. Apoi, acesta va aplica o cremă protectoare în jurul ochilor pentru a preveni iritarea. După aceea, vopseaua este aplicată pe gene cu o pensulă, similar cu cum este aplicată mascara.

Ce tipuri de vopsele sunt folosite?

Vopselele pentru gene sunt special concepute nu numai să coloreze genele pot se folosesc și pentru sprâncene. Culorile comune includ negru, maro închis și albastru închis. Unele saloane vopseau și în culori fascinante cum ar fi violet, verde sau albastru-azur.

Care sunt tehnicile de colorare a genelor?

1. Vopsirea genelor clasică

Aceasta este metoda standard de vopsire a genelor. Este o procedură simplă în care se aplică vopseaua pe gene, se lasă pentru a pătrunde și apoi se curăță. Rezultatele sunt deseori subtile și naturale, potrivite pentru persoanele care doresc un look minimalista.

2. Vopsirea genelor cu henna

Metoda folosește pudra de henna care este amestecată cu apă pentru a crea o pastă. Aceasta vopsea naturală este apoi aplicată pe gene și se lasă să se usuce, rezultând în gene mai întunecate yma deschise și mai definite. Acesta este o opțiune grozavă pentru persoanele care preferă produsele de frumusețe naturale.

3. Lash lift și vopsire

Lash lift este o procedură în care genele sunt ondulate și apoi vopsite. Este ca și cum ai avea un permanent pentru gene. Acesta dă genelor un aspect de volum și dramatism. Poate dura până la o lună, făcând-o o opțiune durabilă pentru gene atrăgătoare.

Ce trebuie să țineți minte când vă colorați genele?

În primul rând, este important să vă consultați cu un specialist înainte de a vă vopsi genele. El sau ea vă poate oferi sfaturi despre cea mai bună metodă pentru nevoile și stilul dvs. În al doilea rând, trebuie să aveți grijă pentru zona sensibilă a ochilor în timpul și după proces. În final, vopsirea genelor necesită întreținere. Genele vă vor reveni la culoarea lor naturală în aproximativ 4-6 săptămâni, deci va trebui să planificați vizite regulare la salon.

Concluzie

Vopsirea genelor poate fi o modalitate grozavă de a îmbogăți look-ul dvs. Fie că alegeți vopsire clasică, vopsire cu henna sau lash lift, acest procedeu va oferi genelor dvs. un plus de definire și dramatism. Asigurați-vă că vă faceți acest proces cu un specialist și că îngrijiți corespunzător zona ochilor în timpul și după. Este o mică schimbare care poate face o mare diferență în înfățișarea dvs. globală.