Corp & Suflet

Privește cu o umbrire perfectă și rezistă la vremea rea cu un perm de gene!

Vrei să ai gene cu o privire constantă? Genele ondulate obținute cu un perm de gene sunt cea mai bună și cea mai convenabilă opțiune! Este un mod extraordinar de a îndoi genele și de a le menține în forma ondulată mai mult timp. Prin perm de gene, puteți obține un aspect de gene curbat perfect, care poate adăuga un aspect mai elegant și elegant la chipul tău.

Ce este un perm de gene?

Un perm de gene este un procedeu cosmetic folosit pentru a face ca genele să aibă o formă permanentă. Cu aceasta, veți obține o privire la fel de bună în fiecare zi, fără să mai aveți nevoie de produse de îndoire sau de curlare. Un perm de gene sau un ondulat permanent te va ajuta să obții gene cu un aspect ondulat curbat optic și mai cu seamă să țină mai mult timp.

Cum puteți beneficia de un perm de gene?

Pentru un perm de gene, există două opțiuni disponibile: fie puteți să folosiți un produs de perm de gene cu ulei, fie puteți să mergeți la un salon și să faceți un perm de gene acolo. Dacă ții la aspectul tău, atunci saloanele sunt opțiunea ideală, deoarece permul de gene se realizează cu ajutorul lor tehnicieni specializați care vor face față sarcinii.

Ei vă vor oferi gene pe care le doriți și vor folosi produse speciale pentru a vă transforma genele și a le menține forma. Aceste produse speciale conțin un agent de îndoire care îndoaie și conturizează genele. În timpul procedurii, genele sunt supuse la o încărcătură electrică, ceea ce le face să ia forma dorită. Procedura durează între 25 și 30 de minute.

Care sunt beneficiile unui perm de gene?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale permului de gene constă în faptul că vă puteți bucura de aspectul de gene ondulate pe care îl doriți, fără să folosiți produse sau aparate speciale. De asemenea, genele vor arăta și se vor simți moi.

În ceea ce privește menținerea formei, acesta este foarte ușor de întreținut. Cu ajutorul unui perm de gene, este posibil să vă bucurați de privirea pe care o doriți mai mult timp decât cu produsele și produsele de curling. Un perm de gene poate dura până la patru luni, în funcție de rezistența genelelor și de impedeancile lor. Datorită efectului lui de modelare, genele perm de gene vor arăta perfect, chiar și în vreme rea sau vreme de ploaie.

Cum să folosiți corect un perm de gene?

În primul rând, țineți cont de faptul că genele perm vor avea nevoie de o anumită îngrijire pentru a se menține in forma. Înainte de a aplica un perm de gene asigurați-vă că genele sunt curate și că nu mai folosiți produse cum ar fi ceara sau mascara pe ele. Umeziți și pieptănați genele cu un pieptene moale înainte de a aplica serul de perm.

În cazul în care recurgeți la un perm de gene salon, asigurați-vă că înțelegeți compușii și ingredientele produsului utilizat și înțelegeți efectele sale. După ce s-a aplicat produsul, trebuie lăsat să acționeze timp de câteva minute. Dacă utilizează un perm de gene cu ulei, trebuie să folosiți uleiuri speciale și să vă bucurați de gene mai bogate și mai catifelate. De asemenea, încercați să alegeți produsele care conțin silicon, scutiu și alte ingrediente nutritive pentru îngrijirea corespunzătoare a genelelor.

Verificare de rutină și întreținere

Pentru a menține genele în stare bună și pentru a preveni ruperea și deteriorarea lor, trebuie să faceți o verificare de rutinăau loc de câteva ori pe săptămână și să verificați dacă la rădăcini există vreun produs lăsat peste noapte. Luați în considerație și dieta ta pentru că genele se vor hrăni mai bine. Încercați să mâncați unele alimente complet naturale, cum ar fi fructele, legumele, semințe și grâu încolțit, care vă vor hrăni genele și le vor ajuta să rămână puternice.

Cum vă puteți proteja genele după aplicarea unui perm de gene?

După ce ați aplicat un perm de gene, asigurați-vă că protejați genele de la căldură și de la produsele chimice. Utilizați o parte mai densă a șamponului și a balsamului pentru a vă proteja genele de electrice și să le menținați în stare bună. Folosiți un uscător de păr arzând cât mai pu