Corp & Suflet

Ochi de foc, un Machiaj clasic la cel mai înalt nivel

Afișând o privire enigmatică și destul de misterioasă, efectul Smokey Eye (ochi de foc) se menține valabil an de an și continuă să își păstreze sorturile impecabile. Pe lângă faptul că arată foarte bine, Ouăle de foc sunt, de asemenea, extrem de versatile și adaugă un plus de strălucire la orice tip de machiaj.

Cu toate că pare complicată, tehnica de a aplica Ouăle de foc nu este deloc așa. Cu puțină practică, poți obține un look profesional de la tine acasă. Pentru a obține un look profesionist, trebuie să știi ce produse să folosești și să ai o rutina de machiaj corecta.

Preparate pentru a aplica Ouăle de foc:

Înainte să începi, trebuie să te asiguri că ai produsele necesare pentru a obține un look de efect. Adoptă începe cu un fond de ten pe bază de ulei-libere. Toate produsele folosite pentru un Ochi de foc trebuie să fie pe bază de ulei-libere pentru a preveni producerea de depozite uleioase care să strice look-ul.

  • Un primer pentru a pregăti tenul și a preveni apariția petelor.
  • Un fond de ten pe bază de ulei-libere într-o nuanță potrivită.
  • Un corector sau un anticearcăn pentru a estompa cearcănele și a ascunde imperfecțiunile.
  • Un fard de obraz într-o nuanță caldă sub pometi.
  • Un blush pudrat sau cremos.
  • Un arzător de pudră pentru a fixa machiajul.
  • Una sau mai multe nuanțe de fard de ochi de pe spectrul cald, începând de la nuanțe de maro scurt până la nuanțe de albastru deschis.
  • Una sa u două nuanțe de tus sau de creion de ochi, în nuanțe complementare.
  • Farduri lichide sau cremă pentru a creea un bază pentru machiaj.
  • Un creion pentru a ilustra linii clare.

Tutorial pas cu pas pentru a aplica Ouăle de foc:

După ce ai adunat toate produsele necesare, urmează acum tutorialul pas cu pas pentru a obține un Ou de Foc.

Pasul 1: Aplică Fondul de Ten

Înainte de a începea să aplici produsele pentru machiajul ochilor, trebuie mai întâi să aplici un fond de ten. Începe aplicând un primer pe toată fațada, ba chiar și pe gât. Aceasta va avea drept consecință ajutarea fondului de ten să fie bine distribuit pe fața, și să țină mai mult timp pe față. Apoi, aplică fondul de ten cu o pensulă. Mai întâi aplică un strat subțire, apoi un strat mai gros pe zonele care necesită acoperire. După ce ai terminat de aplicat fondul de ten, aplică și corectorul pentru a ascunde imperfecțiunile.

Pasul 2: Aplică un arzător de pudră

După ce ai terminat de aplicat Tonul de Fond, urmează acum să aplici arzătorul de pudră. O dată ce fondul de ten și corectorul au fost bine distribuite pe suprafața tenului acoperind acoperind porii și imperfecțiunile, luna se lasă să se așeze și împrăștie arzătorul de pudră pe față, bărbie și gât.

Pasul 3: Aplică un fard de obraz

Pentru a da look-ului tău câteva nuienjații calde, folosește un fard de obraz într-o nuanță caldă pentru a adauga un plus de stralucire. Aplică-o pe pometi și încrețitul obrazului.

Pasul 4: Aplică fard de ochi

Aplicarea Ouăle De Foc poate deveni complicată atunci când nu știi cum să-ți începi. Pentru a obține un look subtil, începe prin a aplica o nuanță deschisă de maro sau de nu engleză pe pleoapa superioară și în colțul intern al ochilor. Aplică fardul cu o pensulă, și nu te uita prea sus, deoarece acest lucru ar putea face să pară ca și când ai exagerat. Urmează apoi aceeași etapă, dar acum aplică și o nuanță mai închisă.

Când te joci cu aceste culori, gândește-te că o nuanță caldă va avea puterea de a deschide ochii și de a face ca privirea să pară mai aprinsă. Poți folosi culori calde precum nuanțe de maro închis sau chiar și nuanțe de albastru deschis.

Pasul 5: Folosește un creion pentru a împrospăta privirea

Pentru a mâna și pentru asezonarea look-ului, folosește un creion pentru a ilustra linii clare la baza pleoapelor. Po